Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε χθες ανάμεσα σε ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κέρκυρας με ένα αυτοκίνητο στον κόμβο Λεπενούς, στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων.

Νεκρός απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του Ι.Χ. ενώ σώοι είναι όλοι οι επιβάτες του ΚΤΕΛ, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κέρκυρα – Αθήνα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το Ι.Χ. κάτω από άγνωστες συνθήκες εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το λεωφορείο, ο οδηγός του οποίου, επιχείρησε να το συγκρατήσει στο οδόστρωμα.

Το λεωφορείο βγήκε από το δρόμο και κατέληξε σε πυκνά βάτα, καταπλακώνοντας το αυτοκίνητο και τον οδηγό του, ενώ ο οδηγός του ΚΤΕΛ τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι. 

Οι επιβάτες βγήκαν έξω από το λεωφορείο ενώ πολλοί διερχόμενοι σταμάτησαν για να δουν τι συνέβη . Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της τροχαίας, της πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε ακριβώς ξεκίνησε και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού του αυτοκινήτου, που ήταν καταπλακωμένο από το λεωφορείο. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκαν εκσκαφείς για να μετακινηθεί το λεωφορείο που είχε κολλήσει σε λάσπες. Μετά από πολλές προσπάθειες, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα, το λεωφορείο μετακινήθηκε και απεγκλωβίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, δυστυχώς νεκρός. Πηγή: agriniopress.gr