«Πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε» είπε η Έλενα Αθανασοπούλου αναφερόμενη στην καταγγελία βιασμού που έχει κάνει. Η ηθοποιός, κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού από γνωστό σκηνοθέτη ο οποίος υπογράφει μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης.

Ο σκηνοθέτης του «Σασμού» του Alpha, Κώστας Κωστόπουλος, τοποθετήθηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook για το θέμα και έκανε γνωστή την παραίτησή του. «Εδώ και καιρό, μια γυναίκα με την οποίαν είχαμε μία περιστασιακή γνωριμία πριν από δώδεκα, δεκατρία χρόνια, με απειλεί, μέσω μηνυμάτων και υπαινιγμών στα social media, ότι θα με καταγγείλει για βιασμό» έγραψε στην ανάρτησή του ο σκηνοθέτης και σε άλλο σημείο της ανάρτησής του πρόσθεσε: «Λόγοι ευθύτητας και αξιοπρέπειας μού επιβάλλουν να τοποθετηθώ δημόσια: Η «καταγγελία» αυτή, αν και εφόσον όντως αφορά εμένα, είναι απολύτως ψευδής και αποτελεί μία χυδαία απόπειρα συκοφάντησής μου. Οι αρχές και το ήθος μου είναι γνωστές σε όλους όσους συνεργάσθηκα όλες αυτές τις δεκαετίες».

Έλενα Αθανασοπούλου: Η αντίδρασή της μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου

Την πρώτη αντίδραση της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου μετά την ανάρτηση του σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός», Κώστα Κωστόπουλου, μετέφερε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η ηθοποιός είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αυτό που αναμένει είναι να συναντηθεί με τον δικηγόρο της. 

«Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα και αυτό που μας είπε είναι ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αναμένει να βρεθεί σήμερα κιόλας με τον δικηγόρο της», είπε η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου.