Την ερχόμενη Παρασκευή θα συνεχιστεί η δίκη του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη η οποία ξεκίνησε χθες (28/03) στο Μικρό Ορκωτό Δικαστήριο. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, το πρωί της Τρίτης (29/03) αναφέρθηκε στο θέμα και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, αναφέρθηκαν στις ερωτήσεις που έθεσε η πρόεδρος του δικαστηρίου στην καταγγέλλουσα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου σε τοποθέτηση του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλη Δημητρακόπουλου πως η καταγγέλλουσα «ξέχασε το βιασμό της».

«Μας είχε ενοχλήσει μάλιστα» τόνισε η δημοσιογράφος ενώ η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε την απάντηση που είχε δώσει στον δικηγόρο κατά την οποία του είχε πει πως: «Κάθε γυναίκα το λέει, όποτε νιώθει εκείνη έτοιμη».

«Όντως υπήρξε προβληματισμός μέσα στην αίθουσα» υπογράμμισε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου και έδωσε πάσα να προβληθεί το ρεπορτάζ της.

Σύμφωνα με αυτό η πρόεδρος, ρώτησε την μηνύτρια: «Πώς μπορέσατε να ξεχάσετε τον βιασμό σας;». Η απάντηση που πήρε από την καταγγέλλουσα είναι η εξής: «Όλο αυτό που μου έχει συμβεί είναι κομματιασμένο στη μνήμη μου».

«Γιατί ξαναπήγατε να συναντήσετε τον Πέτρο Φιλιππίδη;» ρώτησε εν συνεχεία ο εισαγγελέας. «Δεν είχα αξιολογήσει ότι είναι βιασμός» φέρεται να απάντησε η μηνύτρια.