Το δικό τους μήνυμα κατά της οπαδικής βίας έδωσαν σήμερα τα παιδιά του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, πιασμένα χέρι-χέρι και φορώντας φανέλες του Άρη, του ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων.

Έτσι λοιπόν στη διάρκεια της ημέρας, χωρισμένοι σε τμήματα, συμμετείχαν σε διάφορα θεατρικά και μουσικά δρώμενα, ενώ, όπως είπαν εκπαιδευτικοί του σχολείου, συζητήθηκαν νωρίτερα στις τάξεις τα φαινόμενα της οπαδικής βίας με τα παιδιά να γνωρίζουν και για το περιστατικό με τη δολοφονία του Άλκη αναφέρει το grtimes.gr.

Παρών στη σημερινή γιορτή του αθλητισμού στο 18ο δημοτικό και ο δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης πού χαιρέτησε τις συγκεκριμένες δραστηριότητες αναγνωρίζοντας την αξία τους.

«Νομίζω ότι τέτοιες δράσεις βοηθούν να εξαλειφθούν τέτοια περιστατικά σαν τα τελευταία που έχουν λίγο αμαυρώσει την εικόνα της πόλης μας και να δείξουν ότι ο αθλητισμός ενώνει, ότι ο αθλητισμός είναι υγεία, είναι μία καθημερινότητα στην οποία πρέπει να ξανά καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε στο γήπεδο , να πάμε να δούμε τις ομάδες μας όλοι μαζί, ανεξαρτήτως ποια ομάδα υποστηρίζουμε» είπε.