Αν ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που θέλουν την περίοδο της Σαρακοστής να δημιουργήσουν νόστιμες, νηστίσιμες και θρεπτικές συνταγές, τότε η Fytro είναι η ιδανική επιλογή για εσάς.

Η σειρά προϊόντων της Fytro αποτελεί μία πρόταση με πλούσιες, θρεπτικές και υγιεινές επιλογές, που επιτρέπουν στον οργανισμό να αξιοποιήσει τα οφέλη της νηστείας εξασφαλίζοντας τα ημερήσια απαραίτητα αποθέματά του σε φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.

Ζυμαρικά ολικής άλεσης, αναποφλοίωτο ρύζι, πλιγούρι, δημητριακά, βρώμη, σοκολάτα υγείας, ρυζογκοφρέτες και μαρμελάδες είναι στη διάθεση της νοικοκυράς για να δημιουργήσει συνταγές που συνδυάζουν το τερπνό της γεύσης με το ωφέλιμο της ισορροπημένης διατροφής.

Επιπλέον με τα προϊόντα σόγιας Fytro, δημιουργούμε νηστίσιμες συνταγές εξασφαλίζοντας την απαραίτητη για τον οργανισμό μας πρόσληψη πρωτεϊνών, αντικαθιστώντας τις ζωικές με φυτικές πρωτεΐνες.

– Ρόφημα Σόγιας με Ασβέστιο: Είναι μία θρεπτική εναλλακτική πρόταση για το πρωινό και για κάθε μαγειρική χρήση. 100% φυτικό προϊόν, πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο.

– Κριθαράκι και μακαρόνια Σόγιας: Από αλεύρι σόγιας πλούσιο σε φυτικές πρωτεΐνες, που συμβάλλουν στη δημιουργία αισθήματος κορεσμού.

– Κεμπάπ από Σόγια: Γευστική λύση πλούσια σε μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση γερών οστών.

– Κιμάς από Σόγια:
Αντικαθιστά το ζωικό κιμά για μπιφτέκια, σάλτσα για μακαρόνια κ.λπ.

Απολαύστε λοιπόν το τραπέζι της Σαρακοστής με «συνταγές» Fytro για σωστή, εύκολη, νόστιμη και απολαυστική διατροφή! Στο www.fytro.com.gr θα βρείτε υπέροχες συνταγές, χρήσιμες συμβουλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις.