Στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας διακομίστηκαν δυο οδηγοί αυτοκινήτων που συγκρούστηκαν το πρωί της Δευτέρας (17/05) στη Μεγάλη Βρύση, λίγο πιο κάτω από τον ΟΑΕΔ, κοντά στα φανάρια.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο οδηγός του λευκού οχήματος είχε σταματήσει δεξιά με αλάρμ. Την ώρα που πήγε να ξεκινήσει συγκρούστηκε με το αγροτικό που κατέβαινε από Λαμία προς Στυλίδα.

Μετά το τροχαίο το αγροτικό βγήκε εκτός δρόμου έπεσε πάνω στα κάγκελα και κατέληξε στην είσοδο της παιδικής χαράς που βρίσκεται στο σημείο.

Και οι δυο οδηγοί τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά, και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, ενώ η Τροχαία της πόλης ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύγκρουση των δυο οχημάτων.

«Τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα, κυρίως τα βράδια, στο συγκεκριμένο δρόμο και θα θρηνήσουμε θύματα….», είπε στο LamiaReport επαγγελματίας της περιοχής, που τόνισε ότι τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο επικίνδυνα, γιατί στενεύει ο δρόμος στο σημείο που έγινε η νησίδα στα φανάρια.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το τροχαίο: