Σε μία συγκλονιστική καταγγελία που αφορά τον θάνατο του γιου του προέβη ο πατέρας του 23χρονου που ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλσσα όπου έπεσε με το αυτοκίνητό του. Όπως υποστήριξε ο πατέρας του νεαρού το παιδί του αυτοκτόνησε εξαιτίας την ψυχολογικής βίας που του ασκήθηκε στον στρατό που υπηρετούσε.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/2). Το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο νεαρός έπεσε στη θάλασσα και βυθίστηκε.

Διερχόμενοι οδηγοί που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν το λιμενικό που έσπευσε στο σημείο. Το πτώμα του 23χρονου ανασύρθηκε από τη θάλασσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του»

«Ο γιος μου έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον έστειλα να υπηρετήσει την πατρίδα, όπως την υπηρέτησα και εγώ. Τον προέτρεπα γιατί πίστευα ότι ήταν το σωστό, όπως έκανα και εγώ. Δυστυχώς όμως εκεί που πήγε του ασκήθηκε πάρα πολλή ψυχολογική βία και από φαντάρους και από υψηλόβαθμους αξιωματικούς, ήταν πυροβολητής και υπηρετούσε στην Πάτρα.

Όλοι αυτοί θα πληρώσουν, γιατί δεν θέλω να θρηνήσουμε άλλα παιδιά όπως εγώ. Γιατί κανένας γονέας δεν αξίζει αυτό το πράγμα» είπε ο πατέρας του 23χρονου στο inkefalonia.gr.

«Ήταν ένα παιδί μορφωμένο δεν είχε ποτέ πειράξει ποτέ κανέναν» ανέφερε.

«Η πατρίδα μας δεν αξίζει αυτή την κατάντια, αυτή τη σαπίλα, αυτή την αρρώστια. Έχουμε μια πατρίδα που δεν έχει λεφτά, που δεν έχει μέλλον αλλά δεν μπορεί να μην έχει αξιοπρέπεια. Εάν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες και όχι ανθρωπάκια θα πρέπει να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους» δήλωσε λίγα μετά την κηδεία του 23χρονου.

Η κηδεία του 23χρονου, όπως μεταδίδει το inkefalonia.gr πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (22/2) στον Παντοκράτορα στο Ληξούρι και ακολούθως έγινε η ταφή του στο Κοιμητήριο στα Μονοπολάτα.

Πολλοί θα ήθελαν να είναι εκεί για το τελευταίο αντίο, αλλά λόγω τω περιορισμών του Covid-19 δεν τα καταφέραν.