Νέες αποκαλύψεις προκαλούν αποτροπιασμό σχετικά με την υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη – ηθοποιού.

Σύμφωνα με τον συντάκτη της εφημερίδας «Τα Νέα» Βασίλη Λαμπρόπουλο, που επικαλέστηκε μαρτυρίες από γείτονες,, ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά.

Η επίσημη απάντηση όταν ρωτήθηκε για αυτές τις επισκέψεις ήταν ότι παρέδιδε αφιλοκερδώς μαθήματα θεάτρου σε αλλοδαπούς ανήλικους. Εξήγηση που δεν θα είχε αμφισβητηθεί εάν η συμπεριφορά των παιδιών-μαθητών δεν πρόδιδε άλλα.

Τα περισσότερα παιδιά αρνούνταν κατηγορηματικά να ξαναπάνε στο σπίτι του του, τονίζουν οι γείτονες.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στα ΝΕΑ , υπάρχουν πολλές μαρτυρίες γειτόνων ότι «ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεχόταν επισκέψεις από ανήλικα παιδιά».

Έπειτα από έρευνα για τον ισχυρισμό των γειτόνων, διαπιστώθηκε -σύμφωνα με αστυνομικές πηγές- ότι τουλάχιστον τρεις δομές ανήλικων προσφύγων μέσω κοινωνικού λειτουργού, είχαν κλείσει μαθήματα στο θέατρο του σκηνοθέτη. Από κάθε δομή πήγαιναν 3 – 4 ασυνόδευτα παιδιά και παρακολουθούσαν τα θεατρικά μαθήματα κατά την περίοδο 2017- 2018.

Έπειτα από επικοινωνία με τους φορείς, διαπιστώθηκε ότι πολλά παιδιά, αρνούνταν να ξαναπάνε στο θέατρο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτουν γιατί ήταν τόσο κατηγορηματική η άρνησή τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον πολλά από εκείνα τα παιδιά σήμερα ζουν στη Γαλλία.