Σιγά σιγά, οι περισσότεροι έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε στο κλίμα των εορτών. Κάποιοι έχουμε αρχίσει ήδη να στολίζουμε και να αγοράζουμε τα απαραίτητα, για να κάνουμε τις γιορτινές στιγμές μας πιο… γευστικές! Άλλωστε περνάμε αρκετές ώρες στο σπίτι, οπότε τι καλύτερο από το να φέρουμε τις γιορτές ακόμη πιο νωρίς μιας και όλοι μας έχουμε ανάγκη από μία πιο χαρούμενη και γιορτινή διάθεση.

Ένα από τα πράγματα που φέρνουν τα Χριστούγεννα στο σπίτι μας είναι το άρωμα των γιορτινών φαγητών και γλυκών στο τραπέζι μας. Κουραμπιέδες αμυγδάλου με βούτυρο γάλακτος, μελομακάρονα με μέλι & καρύδι ή με επικάλυψη, τσουρέκι με μαστίχα ή πραλίνα, όλα με την υπογραφή του αγαπημένου μας σεφ Άκη Πετρετζίκη, ήρθαν για να μυρίσει το σπίτι Χριστούγεννα!

Τι καλύτερο, λοιπόν, να μπορούμε να βρούμε εύκολα πεντανόστιμες γλυκιές και αλμυρές γιορτινές γεύσεις, αλλά και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή μας; Η απάντηση είναι μία φυσικά! Στα ΑΒ Βασιλόπουλος. Εμείς σας προτείνουμε το «φρέσκο» κατάστημα ΑΒ Ψυχικού που έχει ανακαινιστεί και έχει γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον, με νέα τμήματα και νέες υπηρεσίες. Εκεί, πέρα από τα κλασικά αγαπημένα φαγητά και γλυκά των γιορτών, θα βρούμε μια τεράστια ποικιλία από πιο ιδιαίτερα εδέσματα και γεύσεις για ένα «διαφορετικό» Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Εμείς που αναζητάμε την ισορροπία στη ζωή και τη διατροφή μας και θέλουμε να τρεφόμαστε υγιεινά καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου έχοντας τον πλήρη έλεγχο των προϊόντων που βάζουμε στο καλάθι και στο πιάτο μας, με μία επίσκεψη στο νέο τμήμα Armonia στο ΑΒ Ψυχικού θα βρούμε όσα χρειαζόμαστε. Αν είσαι λάτρης των βιολογικών προϊόντων ή της ειδικής διατροφής, αν αποφεύγεις τη γλουτένη και τα ζωικά προϊόντα ή αν ψάχνεις για τροφές με χαμηλά λιπαρά, με υψηλή πρωτεΐνη, χωρίς ζάχαρη, τότε το συγκεκριμένο τμήμα θα γίνει ο αγαπημένος σου προορισμός. Εκεί μπορούμε να βρούμε ιδέες ακόμα και για ένα υγιεινό χριστουγεννιάτικο μενού!

Και επειδή γιορτές χωρίς ποτό και συνοδευτικά δεν γίνονται, στο ΑΒ Ψυχικού θα βρεις στο ισόγειο τη La Fromagerie. Ένα τμήμα αφιερωμένο στο τυρί με μια μοναδική συλλογή από εξαιρετικά σπάνια τυριά μικρών τυροκομείων από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Και αν έχεις απορίες για το πιο τυρί θα ταιριάξει καλύτερα με το κρασί σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις τους ειδικούς της ΑΒ, οι οποίοι θα σε μυήσουν στην τέχνη της τυροκομίας και στους ιδανικούς συνδυασμούς για κάθε τυρί! Ενώ στην κάβα, οι λάτρεις του κρασιού θα ανακαλύψουν σπάνιες και βραβευμένες ετικέτες από όλον τον κόσμο, αλλά και μια σειρά εκλεκτών οίνων από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας.

Οι διευκολύνσεις όμως δεν σταματούν εδώ. Το κατάστημα ΑΒ Ψυχικού έχει εμπλουτιστεί με νέες τεχνολογίες που κάνουν ακόμα πιο εύκολα τα ψώνια μας.

Με το μηχανισμό για σειρά προτεραιότητας που θα βρεις στα ψηφιακά κιόσκια του ΑΒ Ψυχικού ξέρεις ακριβώς πότε θα έρθει η σειρά σου σε τυριά, αλλαντικά, και κρέας, ενώ οι οθόνες που υπάρχουν σε όλο το κατάστημα σε ενημερώνουν για προϊόντα και προσφορές. Και μόλις ολοκληρώσεις τα ψώνια σου, μπορείς να εξυπηρετηθείς άμεσα από τα αυτόματα ταμεία.

Φέτος τις γιορτές ζούμε μία διαφορετική εμπειρία στο ΑΒ Ψυχικού, στη Λεωφόρο Κηφισίας 228, στο Νέο Ψυχικό. Μάθε περισσότερα εδώ.