Η Solino κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των υπερ αυτόματων μηχανών καφέ και υψηλής τεχνολογίας μηχανολογικού εξοπλισμού μπαρ, ξενοδοχείων, εστιατορίων στην Ελλάδα.

Η Εταιρία έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος στην εισαγωγή των πλέον καινοτόμων και αξιόπιστων προϊόντων.

Είναι γνωστή για τον πλουραλισμό της γκάμας της προσφέροντας ποικιλία επιλογών καλύπτοντας τις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματία.

Αντιπροσωπεύει τους πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως FRANKE COFFEE SYSTEMS, JURA KAFFEEMASCHINEN, GREAF, ASCASO, GBG, NATURALMIX, MACAFE κ.α.

Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της αγοράς με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, καθώς επίσης και με την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει, τα τελευταία χρόνια, η Solino δημιούργησε τα own label SOLINO.

Το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της Solino έχει εξαιρετική φήμη στην αγορά για την άμεση και αποτελεσματική ανταπόκριση στα αιτήματα των πελατών.

Τα Solino Service Points που αναπτύσσονται σε όλη την Ελλάδα κάνουν ακόμα πιο άμεση και γρήγορη την επίλυση τεχνικών προβλημάτων σε πολλά σημεία της χώρας δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό πλεονέκτημα για το δίκτυο των συνεργατών της.

Αυτό είναι και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρίας που την διαφοροποιεί και την καθιστά τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη για κάθε επαγγελματία.

Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, η εταιρία παραμένει πιστή στους στόχους και στο όραμα της που είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών τις οποίες εμπιστεύεται σήμερα ένα ευρύ πελατολόγιο από πολυεθνικές επιχειρήσεις στον χώρο του καφέ και της τουριστικής βιομηχανίας.

Η JURA παρουσιάζει με τη νέα ENA Micro 9 One Touch τη μικρότερη Οne-Τouch συσκευή στον κόσμο. Είναι, έως και 11% χαμηλότερη από την συμπαγή σειρά ENA. Αυτό γίνεται εφικτό από μια πρόσφατα αναπτυγμένη μονάδα παρασκευής, η οποία έχει προσαρμοστεί για ένα φλιτζάνι με άριστο αποτέλεσμα. Το μειωμένο μέγεθος δίνει έμφαση και το χρώμα της νέας τάσης, σε ασημή τελειοποιεί το ντιζάιν. Μικρότερη αυτόματη One-Touch καπουτσίνο συσκευή του κόσμου. Εύκολος χειρισμός. Εύκολη ρύθμιση ύψους του διπλού στομίου (55-138 χιλιοστά).

Γκάμα επιλογών: Λάττε, καπουτσίνο, καφέ κρέμα, εσπρέσο, ξεστό νερό. Φρέσκος κόκκος: το δοχείο κόκκων, χάρη στην στεγανοποίηση του, κρατά φρέσκους τους κόκκους. Ενεργειακή απόδοση: Ενεργειακή κλάση Α βάση FEA*. Γκάμα Επιλογές Ποτά: Latte macchiato, cappuccino, κρέμα καφέ, εσπρέσο, ζεστό τμήμα νερού. Φασολάκια: δοχείο κόκκων σε μια προστασία του αρώματος-σφραγίδα κρατά τους φρέσκους κόκκους. Ενεργειακή απόδοση: Ενεργειακή κλάση Α FEA (Ένωση Ηλεκτρικών συσκευών οικιακού και επαγγελματικού εμπορίου Ελβετίας).



Info

Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 7

18534 Πειραιάς

(+30) 210 4173 201

(+30) 6972 237973

[email protected]

Social Media

Twitter
Facebook
Google+