Η ευχαρίστηση που φέρνει η νέα μηχανή Inissia της Nespresso δεν περιγράφεται εύκολα. Είναι απλή, με κομψό design, και έντονα χρώματα, που μετατρέπουν την καθημερινή παρασκευή του καφέ σε μια άκρως διασκεδαστική εμπειρία.

Αυτή η ελκυστική μηχανή είναι εμπνευσμένη από αντικείμενα με έξυπνο, διασκεδαστικό και λειτουργικό design, αντανακλώντας την απλότητα στην καλύτερη μορφή της. Η Inissia διαθέτει ειδικό σχεδιασμό για μέγιστη αποτελεσματικότητα, εκφράζοντας πλήρως τη δέσμευση της Nespresso στην προηγμένη τεχνολογία. Η ποιότητα Nespresso διασφαλίζεται σε κάθε κούπα από το σύστημα πίεσης 19 bar της Inissia.

Ρυθμίζοντας ιδανικά όλους τους παράγοντες -πίεση, θερμοκρασία νερού και ποσότητα- η νέα μηχανή της Nespresso αναδεικνύει την απαράμιλλη ποιότητα των 22 εκλεκτών ποικιλιών της Nespresso, δημιουργώντας την απόλυτη εμπειρία καφέ.

Η Inissia έχει σχεδιαστεί με μια φιλοσοφία απλότητας. Ωστόσο αν και είναι μικρή και απέριττη, διαθέτει την εξελιγμένη τεχνολογία της Nespresso και θερμαίνεται σε 25 δευτερόλεπτα για να απολαμβάνετε άμεσα τον καφέ σας.

H κατάλληλη ποσότητα καφέ διασφαλίζεται αυτόματα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ η αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 9 λεπτά κατατάσσει την Inissia στις συσκευές ενεργειακής κλάσης Α. Με βάρος μόλις 2,4 κιλά, είναι η πιο ελαφριά μηχανή της Nespresso. H Inissia διαθέτει επίσης ευρύχωρο δοχείο για την αποθήκευση των χρησιμοποιημένων καψουλών (μέχρι 11 κάψουλες) και δοχείο νερού 0.7L, χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν ότι δεν κάνει συμβιβασμούς παρά το μικρό της μέγεθος.

Καλύπτοντας όλες τις προτιμήσεις, η Inissia κυκλοφορεί σε ποικιλία νεανικών και παιχνιδιάρικων χρωμάτων, που την καθιστούν ιδανική για όσους ακολουθούν τη μόδα. Μια μικροσκοπική και συμπαγής μηχανή καφέ ιδανική για την κουζίνα, το καθιστικό ή τον ξενώνα. H Inissia ταιριάζει σε όλους τους χώρους ενώ η απλότητά της θα σας κάνει να την αγαπήσετε.

Η Inissia διατίθεται από το Μάρτιο του 2014 αρχικά σε μαύρο, άσπρο, έντονο κόκκινο, vanilla cream, πορτοκαλί και γκρι. Αυτά τα χρώματα θα δώσουν μια μοντέρνα πινελιά στην κουζίνα σας. Στη συνέχεια θα κυκλοφορήσουν δύο χρώματα limited edition: summer sun και blue sky.

Η Inissia μπορεί να γίνει η πρώτη σας μηχανή Nespresso, υποσχόμενη μια αξέχαστη πρώτη εμπειρία καφέ, ακριβώς όπως τον ονειρεύεστε. Η προσιτή της τιμή, μόλις 99 ευρώ, συμπληρώνει το ονειρεμένο πακέτο χαρακτηριστικών της.

Συνδυάστε τη με το νέο Aeroccino και δημιουργήστε μοναδικές παρασκευές με καφέ και γάλα (όπως cappuccino, latte macchiato, freddo cappuccino)!