Συγκεντρώνονται το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και φοιτητές που διαμαρτύρονται για την επέμβαση των αστυνομικών στη βίλα Αμαλία.

«…Αυτοί είμαστε. Εμείς και οι χιλιάδες διαδηλωτές, αγωνιστές, καταληψίες, απεργοί, μαχητές των δρόμων. Είμαστε οι άστεγοι και οι ανέστιοι, οι πανκς και οι αλήτες, οι χορτοφάγοι και οι φεμινίστριες, οι ξενύχτηδες και οι εργάτες, οι πένητες και οι αδικημένοι, τα θύματα του ρατσισμού και οι εκδικητές του άδικου…», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα.

Τα άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου πάντως νωρίς το πρωί σήμερα έκαναν προσπάθεια να επανακαταλάβουν τη βίλα Αμαλίας (για λίγη ώρα) όμως στη συνέχεια η ειδική ομάδα των ΕΚΑΜ σε συνεργασία με τις διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν μέσα στη βίλα Αμαλίας, στη συμβολή των οδών Χέυδεν και Αχαρνών, και τους συνέλαβαν.

Οι αντιεξουσιαστές απάντησαν με μία σύντομη κατάληψη στα γραφεία της ΔΗΜ.ΑΡ. επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της πρωτεύουσας καθώς και με μια σύντομη διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Οικονομικών, την οποία διέλυσαν οι αστυνομικοί με χημικά που εκτόξευσαν προκειμένου να τους διαλύσουν.