Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κυπαρισσία από την ασύλληπτη τραγωδία στην άσφαλτο με τρία παιδιά, συμμαθητές, φίλους και συναθλητές στις Ακαδημίες του ΑΟΚ, να χάνουν πρόωρα και άδικα τη ζωή τους.

Ανείπωτος πόνος, θρήνος και σπαραγμός χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στην Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία από το μητροπολίτη Τριφυλίας κ.κ. Χρυσοστόμου για τον έναν από τους τρεις αδικοχαμένους 15χρονους μαθητές.

Σημειώνεται πως η εξόδιος ακολουθία του δεύτερου θα τελεστεί σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Χριστιανουπόλεως και, σύμφωνα με πληροφορίες του tharrosnews.gr του τρίτου αύριο Πέμπτη.

Φίλοι, συμμαθητές, γνωστοί, απλός κόσμος, ήταν όλοι εκεί χθες, με δακρυσμένα μάτια, για το στερνό αντίο στο νέο παιδί που χάθηκε τόσο πρόωρα.

Τα τρία παιδιά είχαν κάνει κοπάνα τη Δευτέρα, πήραν το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός, αλλά η κατάληξη της βόλτα ήταν τραγική. Το αυτοκίνητό τους συγκρούστηκε με άλλο όχημα με αποτέλεσμα να καρφωθεί σε τοίχο. Τα δύο παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή στο σημείο της σύγκρουσης, ενώ ο τρίτος εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Δημήτρης Δράκος, μιλώντας χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε ότι η κατάσταση στο σχολείο είναι πάρα πολύ δύσκολη και η Πολιτεία έχει ορίσει ψυχολόγο που μιλά με τους εφήβους και παρακολουθεί την κατάστασή τους.

(φωτογραφία tharrosnews.gr)