Από τα μπαλκόνια της ορεινής Αιγιαλείας, που κρέμονται ψηλά πάνω από τον κορινθιακό κόλπο και φιλοξενούν το μοναδικό αυθεντικό ορεινό Ροδίτη… το Ασπρολίθι του Άγγελου Ρούβαλη ταξιδεύει σε κάθε ελληνική γωνιά και δίνει άλλη γεύση στο καλοκαίρι και στη γνήσια μεσογειακή κουζίνα.

Απολαύστε το πλούσιο και ταυτόχρονα δροσερό σώμα αυτού του λευκού κρασιού. Αφήστε το φρουτώδες άρωμά του και την τραγανή οξύτητά του να συνοδεύσει και να αναδείξει αγαπημένα ελληνικά πιάτα: φρέσκα ψάρια, όλα τα θαλασσινά, αυγολέμονο, παραδοσιακή ελληνική φέτα, πίτες, λαδερά.

Επιτρέψτε στον ουρανίσκο σας να αναμετρηθεί με την ισχυρή προσωπικότητά του για να βγει νικητής η απόλαυση.

Γιορτάστε με το Ασπρολίθι κάθε στιγμή που νιώθετε βαθιά μέσα σας να σας συνεπαίρνει το ελληνικό καλοκαίρι.

Επιβραβεύστε το τραπέζι σας με ένα λευκό κρασί από τις πολυβραβευμένες προτάσεις του Άγγελου Ρούβαλη, που συνεχίζει να διακρίνεται διεθνώς.

Διακρίσεις:

• Χρυσό Μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Berliner Wein Trophy
• Διεθνές Μετάλλιο στον «International Wine Competition» 2010
• Πρώτο ελληνικό κρασί με Ασημένιο μετάλλιο (Best of class) στο Διεθνή Διαγωνισμό κρασιού International Wine & Spirit Competition 2010
• Διεθνές μετάλλιο για το Ασπρολίθι στο International Wine Challenge 2010
• 3 Αστέρια από το έγκριτο περιοδικό Decanter (2009) με τη σύσταση Recommended
• Ασημένια μετάλλια στο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού Θεσσαλονίκης το 2006 και το 2004
• Ασπρολίθι 2007: 2 αστέρια στην έκθεση Prowein
• Το Wine Spectator (2007) σε άρθρο του για τα ελληνικά κρασιά βαθμολογεί το Ασπρολίθι 2006 με 90/100