Δεν έλαβαν τις απαντήσεις που ζητούσαν οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ, σε σχέση με τα δεδουλευμένα τα οποία εδώ και καιρό … κάνει να λαμβάνουν.

Aντιπροσωπεία των εργαζομένων δε βρήκε στο γραφείο του το διοικητή Νίκο Κοκκίνη, ούτε όμως και τον αναπληρωτή διοικητή, κι έτσι αποφάσισαν από την ερχόμενη Τρίτη να προχωρούν, καθημερινά, σε διαδοχικές γενικές συνελεύσεις, έως ότου λάβουν τις απαντήσεις που ζητούν.

Η απόφαση αυτή σημαίνει, αναπόφευκτα, ότι το νοσοκομείο θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, γεγονός που αναμένεται να ασκήσει πίεση.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ έχουν φθάσει στα όριά τους, καθώς εδώ και μήνες κάνουν υπομονή σε ό,τι αφορά την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, τέθηκαν ζητήματα της πληρωμής δεδουλευμένων τους στο νοσοκομείο, καθώς οι εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι σε νυχτερινά – εξαιρέσιμα – υπερωρίες από το Μάρτιο του 2012, οι ελλείψεις σε προσωπικό, οι μετακινήσεις του προσωπικού, αλλά και το ζήτημα του οργανισμού του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι αποδίδουν, μάλιστα, ευθύνες στη διοίκηση του νοσοκομείου, τονίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται για τα προβλήματα των εργαζομένων.

Πηγή: www.cretalive.gr