Σάλος δημιουργήθηκε στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση που έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει το Δημήτρη Μητροπάνο ομοφοβικό.

To entertv.gr αλίευσε την απάντηση που του έδωσε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook ο Μάνος Αντώναρος.

«O άνθρωπος που μεταφέρει το «κρεββάτι» στον δημόσιο διάλογο, ένα είναι σίγουρο: έχει πρόβλημα με το «κρεββάτι» του.

Μάρτυς μου η ζωή, μάρτυρες οι φίλοι μου, μάρτυς (αν μου το επιτρέπει) ο Θεός: Ποτέ… μα ποτέ… ούτε καν μία φορά για ξεκάρφωμα, δεν έκρινα κάποιον άνθρωπο από το πώς προτιμά να την βρίσκει σεξουαλικά.

Θα μπορούσα να ξεκινήσω με το κλισέ: «Εγώ έχω φίλους ομοφυλόφιλους…» αλλά δεν το κάνω γιατί θα ’ταν σαν να αναιρώ τον πρόλογό μου.

Αφού κλείσεις τον πόρτα μπορείς να κάνεις ο,τι γουστάρεις και καταλαβαίνεις με το σεξ. Μην μου αφήνεις όμως την πόρτα ανοικτή και μάλιστα μου ζητάς να ρίξω κρυφές ματιές…γιατί με εκνευρίζεις… άλλο η κλειδαρότρυπα (που είναι στην διακριτική μου ευχέρεια να κοιτάξω ή όχι) και άλλο η ανοικτή πόρτα με φωτεινή ένδειξη: ΕΝΤΕR

Τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο τον έχω υποστηρίξει δημοσίως και μάλιστα σε πολύ δύσκολο πάνελ… όταν του την πέσανε χοντρα στον «Κίτρινο Τύπο» (Ιατρόπουλος-Παπαργυρόπουλος)…εκεί που ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έκανε την κότα.

Τον γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια και τον είχαν συμπαθήσει γιατί μου’ χε κάνει εντύπωση πόσο κύριος ήταν. Πάσχει όμως από ένα κακό ελάττωμα, θέλει να δείχνει ένα τσικ πιο έξυπνος από ο,τι στην πραγματικότητα είναι.
Αυτό το τσικ είναι θανατηφόρο για την ευφυία αυτού που την έχει.

Εκείνος που δημοσίως βάζει αμφιλεγόμενο επιθετικό και «επιθετικό» προσδιορισμό σε έναν καλλιτέχνη τον όποιον λατρεύει ο κόσμος, την ημέρα της κηδείας του…χωρίς άλλο θεωρεί πώς είναι ένα τσικ πιο έξυπνος από ο,τι πραγματικά είναι … πράγμα που φυσικά τον κάνει (ειδικά στην προκειμένη περίπτωση) εντελώς ηλίθιο.

Δεν πέφτω στην παγίδα να υποθέσω γιατί το έκανε, επειδή έτσι το δικό μου «τσικ» θα’ ναι μεγαλύτερο από το δικό
του.

Η σεμνότητα δεν είναι χαρακτηριστικό των ιδιοφυιών ανθρώπων.

Η σεμνότητα όμως είναι το όπλο των απλώς έξυπνων.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έχει κάθε δικαίωμα να αντιπαθεί τους ομοφοβικούς. Όμως καλό θα ’ταν να θυμάται ότι (πολύ συχνά) οι έννοιες έχουν διπλή μετάφραση.

Καλό είναι επίσης να θυμάται ότι οι μόνοι επιθετικοί προσδιορισμοί που άντεξαν δίπλα σε ονόματα (ας περιορισθώ στους μουσικούς) όπως ο Χατζιδάκις, ο Τσιτσάνης, ο Καζαντζίδης, η Μπέλου, ο Μπηθικώτσης και άλλοι πολλοί ήταν τα απλά και ωραία, όπως το «μεγάλος», «αθανατος», «μοναδικός»… τα υπόλοιπα έκαναν ΟΛΑ γκελ στο όνομα και επέστρεψαν σ’ αυτούς/ες που τα είπαν.

ΥΓ. Και αφού του αρέσει τόσο να μπλέκεται με την πολιτική (τα κόμματα δλδ) δεν έχει αλήθεια παρατηρήσει τίποτε άλλους ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ εκεί τριγύρω (και φυσικά δεν εννοώ ΜΟΝΟ το δικό του(ς) κόμμα.»

Πηγή: www.entertv.gr