Η πιο μαγική περίοδος του χρόνου είναι εδώ κι όλα γύρω μας, από τα φωτάκια των δέντρων μέχρι τα γιορτινά πολύχρωμα στολίδια στους δρόμους, είναι έτοιμα να την υποδεχτούν.

Εμείς, όμως, είμαστε εξίσου έτοιμοι ή… μήπως χρειαζόμαστε κάτι να μας προετοιμάσει για αυτά που θα επακολουθήσουν, ενισχύοντας τις δυνάμεις, την ενέργεια και την εμφάνισή μας με τον καλύτερο τρόπο; Ακόμα κι αν ισχύει το δεύτερο, δεν χρειάζεται να ανησυχούμε: Η Lanes είναι εδώ για να μας… συμπληρώσει και αυτά τα Χριστούγεννα!

Πρώτες και καλύτερες θα βρούμε τις Πολυβιταμίνες Xtra Εnergy, που θα μας χαρίσουν αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη αυτήν την περίοδο για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ετοιμασίες των γιορτών! Τί είναι αυτό; Τόνωση και άμεση ενέργεια φυσικά! Θέλουμε να τρέξουμε για τα δώρα, να μαγειρέψουμε για το τραπέζι, να ξενυχτήσουμε στο ρεβεγιόν και γιατί όχι; Να εξερευνήσουμε τους στολισμένους δρόμους ενός χριστουγεννιάτικου προορισμού.

Η φόρμουλα των Πολυβιταμινών Xtra Εnergy είναι ενισχυμένη με Panax Ginseng, ένα από τα πιο δημοφιλή φυτικά συστατικά, δοκιμασμένο εδώ και χιλιάδες χρόνια, με αποδεδειγμένα αποτελεσματικό ρόλο στη βελτίωση των σωματικών, αλλά και των διανοητικών  λειτουργιών. Το Panax Ginseng συμβάλλει στην καταπολέμηση του stress και της κόπωσης, επαναφέροντας τον καταπονημένο οργανισμό στη φυσιολογική του κατάσταση, ενώ παράλληλα βοηθά στην αύξηση της φυσικής αντοχής και της αυτοσυγκέντρωσης, που έχουμε όλοι τόσο ανάγκη στις γιορτές.

Αλλά βέβαια τα Χριστούγεννα δεν χρειαζόμαστε μόνο περισσότερες δυνάμεις. Θέλουμε να είμαστε και να νιώθουμε πιο όμορφοι από ποτέ, έτσι ώστε να κλέβουμε την παράσταση με κάθε εμφάνισή μας! Τι θα μας βοηθήσει λοιπόν να είμαστε ο πιο όμορφος εαυτός μας; Το συμπλήρωμα διατροφής Beauty Ade! Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό βιταμινών, μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει, θα ενυδατώσει το δέρμα μας και θα βελτιώσει την εμφάνιση των μαλλιών και των νυχιών μας για… να μην λάμπουν μόνο τα στολίδια μας!

Επιπλέον το Beauty Ade με τα πολύτιμα συστατικά του, βοηθάει και στο σχηματισμό του κολλαγόνου, αλλά και στην προστασία από το οξειδωτικό στρες, που οδηγεί στην πρόωρη γήρανση του οργανισμού. Έτσι, θα λέγαμε ότι είναι ένας απαραίτητος σύμμαχος για τις γιορτές, που θα ενισχύσει τη ζωντάνια και τη γοητεία μας.

Τις γιορτές όμως ακολουθούν συνήθως και πολλές λιχουδιές στις οποίες φυσικά και δεν μπορούμε να αντισταθούμε! Πώς γίνεται να αντιμετωπίσουμε  το πιθανό φούσκωμα; Με το Kcaligram Glucomannan! Ένα συμπλήρωμα διατροφής με γλυκομαννάνη, ένα 100% φυτικό συστατικό, που προέρχεται από το φυτό μαννάνη Konjac.

Η γλυκομαννάνη έχει την ιδιότητα να απορροφά μεγάλη ποσότητα νερού, σχηματίζοντας έτσι μια φυσική γέλη, που δημιουργεί αίσθηση κορεσμού και συμβάλλει στο να τρώμε λιγότερο και επομένως να παίρνουμε λιγότερες θερμίδες. Το συμπλήρωμα αυτό είναι ιδανικό και για όσους επιθυμούν απώλεια βάρους και φροντίζουν για τη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης.

Με τις Πολυβιταμίνες Xtra Εnergy, αλλά και τα συμπληρώματα διατροφής BeautyAde και Kcaligram Glucomannan της Lanes στη φαρέτρα μας, ένα είναι το βέβαιο: αυτές τις γιορτές δεν θα ανέβει μόνο η ψυχολογία και η διάθεσή μας, αλλά θα ανανεωθούμε ολοκληρωτικά, σωματικά, πνευματικά και εμφανισιακά! Ας μην χάνουμε λοιπόν καιρό, κι ας ξεκινήσουμε τώρα την αγωγή με το καταλληλότερο για εμάς συμπλήρωμα!