Η Belvedere, μια από τις κορυφαίες super premium βότκες στον κόσμο, ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την RED™ και το λανσάρισμα ειδικής Special Edition φιάλης.

Το 50% των εσόδων θα διατεθούν για το Global Fund™, το μεγαλύτερο οργανισμό χρηματοδότησης για προγράμματα που απευθύνονται στην καταπολέμηση του HIV/AIDS στην Αφρική.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με την RED, o βραβευμένος καλλιτέχνης USHER συνεργάζεται με την Belvedere για την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα του HIV/AIDS και την ανάγκη να ενεργοποιηθούμε όλοι μας για να υποστηρίξουμε προσπάθειες που προσφέρουν παιδεία και φάρμακα στην Αφρική, μέσω του Global Fund™.

H συνεργασία της Belvedere μέσω της (BELVEDERE) RED Special Edition και της RED™ είναι ένα ακόμα βήμα προς τον στόχο της αντιμετώπισης του HIV/AIDS.

Αποτέλεσμα απόσταξης αποκλειστικά από τη κορυφαία ποικιλία σίκαλης Dankowskie Gold Rye και με τετραπλή απόσταξη, η Belvedere Vodka αντιπροσωπεύει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στον χαρακτήρα και την αγνότητα της μοναδικά πολυτελούς γεύσης της.