Τα καταστήματα του Ομίλου Carrefour Μαρινόπουλος έχουν βάλει τα γιορτινά τους και σας περιμένουν για να διαλέξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας μέσα από μία μεγάλη ποικιλία ιδεών και προσφορών!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου, τα υπερμάρκετ Carrefour, το Carrefour Planet Γέρακα και τα σουπερμάρκετ Carrefour Μαρινόπουλος σας προσφέρουν 50% έκπτωση σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα και είδη διακόσμησης, με τη χρήση της κάρτας Club.

Επίσης, έως τις 18 Δεκεμβρίου 2011, για τα γιορτινά σας δώρα, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε παιχνίδια, ρούχα και παπούτσια με έκπτωση 40%, με την κάρτα Club.

Τέλος, τα καταστήματα Carrefour και Carrefour Μαρινόπουλος μοιράζουν δωροεπιταγές, μέσω της εμπορικής ενέργειας «Γιορτομάνια Plus»! Επιλέγοντας από τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων με τον Άγιο Βασίλη, μέσω της κάρτας Club, συλλέγετε από τα ταμεία αυτοκόλλητα, τα συμπληρώνετε στη γιορτινή καρτέλα και κερδίζετε δωροεπιταγές για τις επόμενες αγορές σας!

Η Carrefour Μαρινόπουλος ντύνει χριστουγεννιάτικα τα καταστήματά της, γιορτάζει μαζί σας με μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!