Την πρώτη μεγάλη έκθεσή του με τίτλο «A handmade Christmas edition» παρουσιάζει το Κέντρον Ελέγχου Τηλεοράσεων, ένας καινούριος χώρος που άνοιξε μόλις στην καρδιά της Κυψέλης.

Μία χριστουγεννιάτικη έκθεση-bazaar με χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, είδη διακόσμησης, γούρια, αξεσουάρ, και πολλά πολλά άλλα αντικείμενα από σύγχρονους ανεξάρτητους δημιουργούς, σ’ έναν καινούργιο πολυχώρο στη συμβολή των οδών Σικίνου και Κύπρου 91 91Α στην Κυψέλη.

Δεκαεπτά δημιουργοί και σχεδιαστές δίνουν φαντασία και χρώμα στα φετινά Χριστούγεννα μέσα σε ατμόσφαιρα ζεστή και φιλόξενη και οι διοργανωτές μας προσκαλούν να εξερευνήσουμε τον καινούριο χώρο και την παλιά του ιστορία, να επιλέξουμε πρωτότυπα δώρα σε προσιτή τιμή και να απολαύσουμε μια επιπλέον χειροποίητη προσφορά του χώρου: σπιτικά γλυκά με ζεστό καφέ!

Παρασκευή 16/12: 17:00-21:00
Σάββατο 17/12: 11:00- 21:00
Κυριακή 18/12: 11:00- 21:00

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο καινούριος χώρος διατήρησε την παλιά του ταμπέλα και τα απομεινάρια της βιοτεχνίας ασπρόμαυρης τηλεόρασης του ’70 από όπου πήρε και το όνομά του: Κέντρον Ελέγχου τηλεοράσεων. Το Κέντρον ξαναζωντανεύει το 2011 για να φιλοξενήσει τα όνειρα πολλών διαφορετικών καλλιτεχνών και ομάδων, για την προετοιμασία και την παρουσίαση του έργου τους. Εκθέσεις, πρόβες, παραστάσεις, συναυλίες, αναλόγια, διαλέξεις, προβολές και σεμινάρια θα εναλλάσσονται σ’ αυτόν τον πολυμορφικό «άδειο» χώρο που είναι έτοιμος να μεταμορφωθεί και να υποταχτεί στη φαντασία κάθε καλλιτέχνη.

Κέντρον Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α και Σικίνου,Κυψέλη
Επιμέλεια έκθεσης : Φωτεινή Μπάνου
Στοιχεία επικοινωνίας [email protected], 6945 348445.