Ο Μακεδονικός Χαλβάς και το Μακεδονικό Ταχίνι μετέτρεψαν τη Σαρακοστή σε περίοδο γευστικής απόλαυσης, χάρη στην πρωτότυπη διαδικτυακή ενέργεια «40 μέρες, 40 συνταγές». Τέσσερις διακεκριμένοι food bloggers, η Funky Cook (funkycook.gr) η Madame Ginger (madameginger.gr), ο Γαβριήλ Νικολαΐδης (coolartisan.net) και η Mamatsita (mamatsita.gr), δημιούργησαν και μοιράστηκαν με το κοινό την περίοδο της Σαρακοστής, 40 πρωτότυπες συνταγές, με βάση τον Μακεδονικό Χαλβά και το Μακεδονικό Ταχίνι! Οι συνταγές για σνακ, γλυκά, σαλάτες, αλλά και κυρίως πιάτα, απέσπασαν εξαιρετικά σχόλια από τους food lovers και το ευρύτερο κοινό αποδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο ότι η νηστεία δεν είναι απαραίτητα συνώνυμη με τη στέρηση γεύσης, θρεπτικών ουσιών ή ενέργειας. Ο Μακεδονικός Χαλβάς και το Μακεδονικό Ταχίνι θα συνεχίσουν να εμπλουτίζουν το καθημερινό τραπέζι, με ελληνικά προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας και εξαιρετικής θρεπτικής αξίας, που στόχο έχουν… να κάνουν καλό! Για να δείτε τέσσερις από τις νηστίσιμες συνταγές των food bloggers, επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους:
- Σαλάτα με ζυμαρικά, Γαρίδες και Πέστο Κόλιανδρου με Μακεδονικό Ταχίνι από τη Funky Cook
- Η Βασική Συνταγή για Χούμους από τη Madame Ginger
- Νηστίσιμο Brownies με Μακεδονικό Χαλβά και Φιστίκι Αιγίνης από τον Cool Artisan
- Λουκουμάδες Σφολιάτας με Σιρόπι από Μακεδονικό Ταχίνι με Κακάο από τη Mamatsita