Τσικνοπέμπτη, ένα έθιμο που αγαπάμε ως λαός με έφεση στην κρεατοφαγία, τι όμως πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή του καταλληλότερου κρασιού; Αρχικά πρέπει να έχουμε υπόψη τα βασικά: κρέατα με μεγάλο λιπαρό φορτίο και πλούσια γεμάτη γεύση, αποζητούν κρασιά με μέτριες προς υψηλές οξύτητες για να ισορροπήσουν και φυσικά μπόλικες καλοδουλεμένες τανίνες για να παντρευτούν εις γάμου έρωτα με την πρωτεΐνη. Τα Cellier είναι εδώ να σας προτείνουν τους καλύτερους συνδυασμούς με ερυθρά από τον Ελληνικό και παγκόσμιο αμπελώνα και μπόνους ένα λευκό για όσους το τολμήσουν!
ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΡΥΘΡΟ
ΚΤΗΜΑ ΓΑΙΑΣ
ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΪΩΑΝΟΥ «Λυρικός» PETIT VERDOT
KITRUS SYRAH
ESCUDO ROJO, BARON PHILIPPE DE ROTHSCHILD
MALBEC COLECCION, BODEGA NORTON
CASTELLO D’ ALBOLA, Chianti Classico
LA BRACCESCA VINO NOBILE DI MONTEPULCIANO