Επιφανείς προσωπικότητες από όλο τον κόσμο τιμήθηκαν στα πλαίσια της 15ς απονομής των παγκόσμιων βραβείων «Artemis Awards». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 27 Οκτωβρίου στο Καπιτώλιο της Ουάσιγκτον από το Ευρω-Αμερικάνικο συμβούλιο γυναικών και την ιδρύτρια του, Loula Loi Alafoyiannis.

Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η Connie Lawn, υπεύθυνη τύπου του Λευκού Οίκου, ενώ ήταν αφιερωμένη σε εξέχουσες προσωπικότητες που ανήκουν στον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, της δημοσιογραφίας και της τέχνης από όλο τον κόσμο. Προσωπικότητες που δημιουργούν τάσεις, επηρεάζουν την κοινή γνώμη, καινοτομούν και κάνουν τις χώρες από τις οποίες προέρχονται περήφανες.

Μέσα στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης, ήταν και η πρόεδρος των επιχειρήσεων Πρίνου. Η κα Ελευθερία Πρίνου βραβεύτηκε για την επιχειρηματική της δράση. Η δημιουργία αλυσίδας εξειδικευμένων χώρων ομορφιάς, ξεκίνησε από την κα Πρίνου το 1996, όταν και τελείωσε τις σπουδές της στην ακαδημία αισθητικής και κοσμετολογίας του Λονδίνου.

Εδώ και 45 χρόνια τα Medi Πρίνου οδηγούν τις εξελίξεις στον κλάδο της ομορφιάς και αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ελληνική αγορά.

Σήμερα, οι καινοτομικές και δημιουργικές επιχειρηματικές της ενέργειες ξεπερνούν τα όρια του κλάδου της ομορφιάς, των εισαγωγών, της επικοινωνίας, του διαδικτύου, της διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και εξαπλώνονται σε τομείς όπως ο τραπεζικός και ο Real Estate.