Αν έπρεπε να δώσουμε μια πιστή μετάφραση στη δανέζικη λέξη «Ηygge» αυτή θα ήταν μάλλον «χαλαρή γοητεία». Είναι μια στιγμή ξεκούρασης, είναι η αποφόρτιση κάθε μέρα μετά τη δουλειά, είναι μια χαλαρή βραδιά με φίλους στο σπίτι. Είναι οι φορές που δεν αισθάνεστε βιασύνη, έχετε ελεύθερο χρόνο και υπάρχει μια γλυκύτητα και μια ζεστασιά σε ό, τι κάνετε.

Bijoux_sofa_Porcelana
Bijoux sofa, Porcelana
Σε μια χώρα με κρύους χειμώνες, όπου σκοτεινιάζει νωρίς μέσα στη μέρα, οι Δανοί έχουν υιοθετήσει τη Hygge φιλοσοφία και απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους. Η φιλοσοφία αυτή αποτελεί τάση, με εφαρμογές στη διακόσμηση, στη διατροφή, ακόμα και στο lifestyle. Πώς θα μπορούσε άλλωστε κάποιος να απολαύσει κανείς μια χαλαρή και άνετη ατμόσφαιρα εάν δε δημιουργήσει πρώτα τις κατάλληλες προϋποθέσεις;
Kanaha_sofa_Ditre_Italia_Porcelana
Kanaha sofa, Ditre Italia, Porcelana
Με εύκολες, μικρές αλλαγές μπορείτε να προσαρμόσετε το χώρο σας στην Hygge φιλοσοφία. Επενδύστε σε κεριά, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της φιλοσοφίας και φωτίστε ζεστά το χώρο σας. Προσθέστε απαλές υφές, μαλακά υφάσματα στο καθιστικό, άνετα χαλιά, βολικά μαξιλάρια και απολαύστε μια βραδιά ανάπαυσης στο σπίτι.
IMAB_Group_Porcelana
ΙΜΑΒ GROUP, Porcelana
Χρωματίστε σε γήινους τόνους την κουζίνα σας και στο μπάνιο σας προσθέστε ξύλινες επιφάνειες.
MERIDIAN_TERRAN_DEBBA_Roca_Porcelana
MERIDIAN TERRAN DEBBA, Roca, Porcelana
Μην αποζητάτε την τελειότητα στις αποχρώσεις, στα διακοσμητικά στοιχεία, στις συνθέσεις, απλά αρχίσετε να νιώθετε όμορφα σπίτι σας. Εστιάστε στα απλά πράγματα, τις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν για εσάς τη διαφορά, ένα ζεστό τσάι, λίγα αιθέρια έλαια στη μπανιέρα, οι αγαπημένες σας φωτογραφίες και αλλάξτε διάθεση!
Artis_sofa
Artis sofa, Porcelana
Ανακαλύψτε περισσότερα στο facebook της Porcelana. Living #Hygge