Πρόβλημα στην ομαλή αποκομιδή απορριμμάτων από τους δρόμους της πόλης αναμένεται να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εξαιτίας της συμμετοχής των δημοτικών υπαλλήλων στις κινητοποιήσεις που έχει κηρύξει η ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στα νέα οικονομικά μέτρα.

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Βόλου αποφάσισαν αποχή από τα καθήκοντά τους για το Σαββατοκύριακο και κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από την ερχόμενη εβδομάδα.

Να σημειώσουμε ότι ο αντιδήμαρχος καθαριότητας της πόλης απηύθυνε έκκληση στους δημότες να μη βγάλουν σκουπίδια στους δρόμους μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο συσσώρευσης απορριμμάτων έξω από ξεχειλισμένους κάδους και ζητεί τη βοήθειά τους στην προσπάθεια που καταβάλλει η Υπηρεσία Καθαριότητας για τη διατήρηση της καλής εικόνας της πόλης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία θα λειτουργήσει τις ημέρες των κινητοποιήσεων με προσωπικό ασφαλείας, για την αποκομιδή απορριμμάτων μόνο από το Νοσοκομείο, τις κλινικές και το Ορφανοτροφείο Βόλου.