Την έντονη διαμαρτυρία της για την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων να κατασχέσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ναυπηγείων Ελευσίνας εκφράζει η ΓΣΕΕ.

Όπως αναφέρει η ΓΣΕΕ σε σχετική ανακοίνωση, «είναι τουλάχιστον περίεργο το υπουργείο Οικονομικών να μην αποτρέπει μία τέτοια εξέλιξη η οποία δημιουργεί τεράστια προβλήματα στη μισθοδοσία των εκατοντάδων εργαζομένων, τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχει ο νόμος 4361/16 που προστατεύει την περιουσία των Ναυπηγείων από κατασχέσεις. Η παράλογη και παράνομη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Εσόδων οδηγεί τα Ναυπηγεία Ελευσίνας σε λουκέτο και τους 600 εργαζόμενους στο δρόμο, με δεδομένο το γεγονός ότι ούτε η αποπεράτωση των δύο πυραυλακάτων του Πολεμικού Ναυτικού μπορεί να προχωρήσει, ούτε μπορεί να γίνει η καταβολή των δεδουλευμένων».

«Η ΓΣΕΕ ζητά την άμεση παρέμβαση της κυβέρνησης, η οποία είναι υποχρεωμένη να σταματήσει τα όποια παιχνίδια γίνονται εις βάρος των εργαζομένων, αλλά και της Εθνικής Άμυνας της χώρας και να δώσει εδώ και τώρα λύση», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.