Μπροστά σε δυσάρεστο θέαμα ήρθαν οι υπάλληλοι της υπηρεσίας καθαριότητας, καθώς στην περιοχή του Αναύρου Βόλου έχουν εντοπίσει μέσα σε κάδους, ψόφια ζώα και ψάρια. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Μπ. Τσαμπάζης, επεσήμανε ότι από την επιχείρηση καθαριότητας στον Άναυρο, διαπιστώθηκε ότι πολλοί λουόμενοι πετούν σακούλες με φαγώσιμα στο πεζοδρόμιο και στον χείμαρρο, με αποτέλεσμα η Υπηρεσία Καθαριότητας να συλλέξει ένα φορτηγό σκουπίδια, που είχαν πεταχτεί τις τελευταίες 15 ημέρες.

Μάλιστα, τόνισε ότι, από την επόμενη εβδομάδα, συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας, θα ξεκινήσουν επιχείρηση καθαρισμού από τα φανάρια του Αναύρου μέχρι και το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, ενώ κάθε 10 ημέρες θα πηγαίνει μηχανοκίνητη σκούπα, στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, προκειμένου να καθαρίσει τους δρόμους, και σε συνεργασία με την υπηρεσία Πρασίνου, θα καθαρίζονται τα καλαθάκια σκουπιδιών, καθώς σήμερα γίνεται μόνο άδειασμα κι όχι καθαρισμός των καλαθιών.

Επιπλέον, ο Αντιδήμαρχος ανέφερε ότι, σε καθημερινή βάση έχει ξεκινήσει και η πλύση των κάδων στο Π.Σ., με δύο αυτοκίνητα που υπάρχουν για το σκοπό αυτό, ενώ όσον αφορά στην περιοχή της Αγριάς, εντός των ημερών θα ξεκινήσει στο παραλιακό μέτωπο ένα μηχάνημα για πλύσιμο των κάδων, του πρώην Δήμου Ν. Ιωνίας το οποίο είχε βλάβη κι επισκευάστηκε. Μάλιστα, εδώ και ένα μήνα, έχει ξεκινήσει και η πλύση των δρόμων κυρίως των κεντρικών, από την Αναλήψεως και κάτω και από το ποτάμι του Αναύρου μέχρι και την οδό Αναπαύσεως, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει και η διαβροχή των δρόμων.

πηγή: mycitynet.gr