Η Στερεά Ελλάδα και ειδικότερα η Βοιωτία βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της συζήτησης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη, κατά τη συνάντησή τους στην Αρχιεπισκοπή.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα να γίνομαι δεκτός από τον Μακαριώτατο», δήλωσε μετά τη συνάντησή τους ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε πνευματικό δώρο κάθε λεπτό μαζί του.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στην ευκαιρία που του δόθηκε να συζητήσει με τον Αρχιεπίσκοπο τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος  και επισήμανε την πολύ μεγάλη ευαισθησία που δείχνει πάντα  ο κ. Ιερώνυμος για την εν λόγω περιοχή. Επιπλέον, έκανε λόγο για τη συνεργασία τους που «είναι πολύ στενή, ευρύτερα στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη και δήλωσε πως «κουβεντιάσαμε για θέματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία σήμερα, θέματα που θέλουν στήριξη, αλλά και εκκρεμότητες που έχω αφήσει στην Βοιωτία».