Η Nestle Ελλάς προσαρμόζεται στις ανάγκες των ελλήνων καταναλωτών και διαθέτει μια πλήρη γκάμα αγαπημένων παραδοσιακών, αλλά και νέων γευστικών επιλογών στις πλέον προνομιακές τιμές.

Τώρα, δίνεται η δυνατότητα να απολαύσει κανείς το νέο ξυλάκι «Φλορεάλ» με γεύση βανίλια, την παιδική «Φάτσα» και το δροσερό «Pirullo Lollipop» μόνο με 0,50 ευρώ, ενώ μόνο με 1 ευρώ, το ξυλάκι «Φλορεάλ» με επικάλυψη σοκολάτα, το διαχρονικό «Κοκταίηλ» και τους περιζήτητους πύραυλους «Magnum Choco Bite&Vanilla Bite».

Ακόμη, για τις οικογενειακές στιγμές απόλαυσης θα βρείτε τις δύο νέες οικογενειακές συσκευασίες του «Κοκταίηλ» με γεύση σοκολάτα και βανίλια στην τιμή των 4,5 ευρώ και την ανανεωμένη πολυσυσκευασία «Φλορεάλ mini bars» στα 3,9 ευρώ!

Με σήμα κατατεθέν το χαμογελαστό νόμισμα «N-Ice», οι αγαπημένες σας γεύσεις διατίθενται σε προνομιακή τιμή χωρίς απολύτως καμία έκπτωση στην ακαταμάχητη γεύση και ποιότητα.

Επιλέξτε και εσείς τις «N-Ice» επιλογές της Nestlé που θα βρείτε στα πράσινα ψυγεία και βγείτε κερδισμένοι… Και τα ρέστα παγωτό!