Ρολά κατεβάζει σήμερα η συμπρωτεύουσα λόγω της γενικής 24ωρης απεργίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.. Στις 10:30 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο από τους εργαζόμενους σε αυτό και την Ένωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης και το ΠΑΜΕ θα κάνει την ίδια ώρα συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου.

Οι διαδηλωτές θα κατευθυνθούν στο κτίριο της γενικής γραμματείας Μακεδονίας-Θράκης και πολλά σωματεία και οργανώσεις προτίθενται να προχωρήσουν σε πολύωρο αποκλεισμό της έδρας της κυβέρνησης στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ σηκώνουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οι συρμοί του ΟΣΕ με εξαίρεση όσες αμαξοστοιχίες εκτελούν δρομολόγια κοινωνικών αναγκών.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν όλα τα δημόσια νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας με τα προγραμματισμένα ραντεβού να αναβάλλονται.

Ρολά θα κατεβάσουν όλα τα καταστήματα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ενώ με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν τα καταστήματα των ΕΛΤΑ.

Κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες της ΕΥΑΘ, της ΔΕΗ και του ΟΤΕ.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας ανέστειλαν χθες τις κινητοποιήσεις τους με αποτέλεσμα να εκτελούνται κανονικά όλες οι πτήσεις.