«Can you FIX it?», αποκρίνεται μια τουρίστρια στους τρεις πρωταγωνιστές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς των 50 -50. Και φυσικά η απάντηση που ακολουθεί είναι «άκρως» καταφατική: «Come, we FIX it!».

Το γνωστό τηλεοπτικό παρεάκι, των Πέτρου Φιλιππίδη, Παύλου Χαικάλη και Σάκη Μπουλά, αφήνει πίσω έγνοιες και άγχη και με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινά την αναζήτηση για μια θέση κάτω από τον ελληνικό ήλιο.

Επειδή όλα λύνονται μέχρι να πεις … και να πιείς μια μπίρα FIX, στην πρώτη αναποδιά οι αγαπημένοι μας φίλοι αναδεικνύουν το ευρηματικό ταλέντο τους. Με μοναδικό χιούμορ, καθησυχάζουν την απεγνωσμένη τουρίστρια με το χαλασμένο αυτοκίνητο «στη μέση του πουθενά», δίνοντας τη λύση προσφέροντας μια παγωμένη μπίρα FIX.

Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της FIX Hellas, η απόλαυση της καθημερινότητας γίνεται συνώνυμο της αυθεντικής ποιότητας της αγαπημένης μας μπύρας. Για άλλη μια φορά φαίνεται, πως η δυναμική που χαρακτηρίζει τη γνήσια ελληνική παρέα, μπορεί να υπερβεί οποιαδήποτε δυσκολία. Συμμέτοχος αυτής της προσπάθειας αναδεικνύεται η μπίρα FIX, αφού καμιά άλλη δε μπορεί να συγκριθεί μαζί της!