Σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου- δημοτικοί σύμβουλοι, σύμβουλοι δημοτικών κοινοτήτων, σύμβουλοι και εκπρόσωποι των τοπικών κοινοτήτων- με στόχο την ικανοποίηση των διεκδικήσεων της πόλης και την υλοποίηση των αναπτυξιακών έργων στην περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε την 1η Ιουνίου να «νεκρώσει» όλη η πόλη και να διεξαχθεί συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία.

Στην πρόταση του, η οποία και υπερψηφίστηκε , ο δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ανέφερε πως είναι αναγκαίο τώρα «να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για τη στάση της ελληνικής πολιτείας και τις αποφάσεις της κυβέρνησης και της κεντρικής πολιτικής εξουσίας, οι οποίες μας θίγουν, μας απαξιώνουν και δημιουργούν σε συνθήκες οικονομικής κρίσης πρόσθετα οικονομικά και ευρύτερα αναπτυξιακά προβλήματα στην περιοχή μας. Να δηλώσουμε δε την αταλάντευτη θέλησή μας να αγωνιστούμε για ουσιαστικές και άμεσες λύσεις στα ζητήματα αυτά».

Την 1η Ιουνίου θα σταματήσει κάθε οικονομική δραστηριότητα για δυο ώρες στο δήμο, θα ακολουθήσει συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ θα υπάρξει και συμβολική κατάληψη του Λιμενικού Ταμείου Μεσολογγίου. Συμβολική κινητοποίηση θα γίνει και για την ανάδειξη του Αρχαιολογικού Μουσείου.

Πηγή: thebest.gr