Η πρώτη Διεθνής Έκθεση Ειδών Δώρου, Τουριστικών Ειδών και Ειδών Σπιτιού πραγματοποιείται από αύριο μέχρι και την Κυριακή 13 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο EXPO CYPRUS στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του εμπορικού κόσμου της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Έκθεση στην Κύπρο αποτελεί καρπό συνεργασίας της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου (ΑΚΕΚ) και της εταιρείας οργάνωσης εκθέσεων ROTA Α.Ε., που αποτελεί το μεγαλύτερο εκθεσιακό οργανισμό της Ελλάδας. Θα συμμετάσχουν συνολικά 60 εταιρείες-εκθέτες από την Ελλάδα, ένα μοναδικό γεγονός στη διμερή συνεργασία σε αυτό τον τομέα.

Οι κύριες κατηγορίες εκθεμάτων θα είναι είδη δώρων, είδη λαϊκής τέχνης, τουριστικά είδη, μπιζού-αξεσουάρ, ασημένια κοσμήματα, ενδύματα, παιχνίδια, εποχιακά είδη, είδη οικιακής χρήσης, υαλικά και φωτιστικά, έπιπλα και διακοσμητικά.

Πρόκειται για μια επαγγελματική έκθεση, σε εντυπωσιακά περίπτερα και με ανανεωμένα δειγματολόγια ελληνικών και κυπριακών εταιρειών, όπου θα προσφέρεται η δυνατότητα για χονδρικές πωλήσεις και παραγγελίες από καταστήματα λιανικής πώλησης.