Η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από έναν 17χρονο στην Μεταμόρφωση Αττικής αναφέρει ισχυρίζεται πως ο γιος της βρέθηκε στο σημείο για να μιλήσει με τον δράστη και όχι να λύσει τις διαφορές που υπήρχαν μεταξύ τους με τη βία.

Η μητέρα του θύματος μίλησε στην εκπομπή Live News και περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο ο 17χρονος και η παρέα του ξυλοκόπησαν με απίστευτη μανία τον γιό της.

«Ο γιος μου είχε μία σχέση μ’ ένα κοριτσάκι, το οποίο κοριτσάκι είχε μια προηγούμενη σχέση. Ο γιος μου δεχόταν απειλές. Το λάθος του ήταν ότι δεν το είπε στην οικογένειά του. Φοβήθηκε. Έδωσε ένα ραντεβού να μιλήσουν. Εμφανίζεται το παιδί μου, μόνο του, εμφανίζεται αυτό το ον με 50 άτομα.

Με καδρόνια. Τον ξυλοφόρτωνε αυτός που τον κάλεσε να μιλήσουν, τα καδρόνια τα κρατούσαν η αψίδα που είχε δημιουργηθεί γύρω του, φώναζαν ότι «αν τυχόν δούμε αίμα επάνω του (σ.σ. στον δράστη) θα σε αποτελειώσουμε. Το βάζουν στη μέση και «τρώει» ένα «μπουκέτο» στο μάτι. Χάνει το φως του, πέφτει κάτω, δέχτηκε 20 με 30 χτυπήματα στο κεφάλι και στα πλευρά», είπε αρχικά η μητέρα του 16χρονου.

«Μετά από δύο 24ωρα στο νοσοκομείο το παιδί βρίσκεται στο σπίτι. Τα χτυπήματά του είναι στο αριστερό του μάτι όλο, δεν βλέπει, είναι κλεισμένο, στο αυτί του, σ’ όλη του την αριστερή μεριά είναι. Την πρώτη ημέρα ο κερατοειδής ήταν «κομμάτια». Ενδοφλέβια αντιβίωση χρειάστηκε, ορούς, αξονικές.

 Για το συγκεκριμένο υπάρχουν άλλες δυο – τρεις υποθέσεις ξυλοδαρμού. Οι νόμοι πού υπάρχουν; Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Τα ανήλικα τι πιστεύουν; «Τον χτύπησα. Και; Θα περάσω το αυτόφωρο – αν το περάσω κι όλας – και ο εισαγγελέας θα με αφήσει έξω γιατί είμαι ανήλικο». Όταν κάποιος κάνει κάτι, πρέπει να τιμωρείται», είπε η μητέρα του ανήλικου.