«Συναγερμός» σήμανε στο Νοσοκομείο του Αιγίου από τρεις κρότους που χαρακτηρίζονται «πυροβολισμοί» από τους αυτήκοες μάρτυρες.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 15:00 όταν συνοδοί και νοσηλευτές στον τελευταίο όροφο του κτιρίου, στο οποίο βρίσκεται η παθολογική κλινική άκουσαν τρεις πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με το MEGA, στο χώρο υπήρξε αναστάτωση καθώς όλοι αναρωτήθηκαν από πού προήλθαν. Το νοσηλευτικό προσωπικό ξεκίνησε μια έρευνα, χωρίς μέχρι στιγμής να εντοπίσει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Η αστυνομία έκανε έρευνα στο χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει να βρει κάποιον κάλυκα και να καταλήξει από πού προήλθαν οι πυροβολισμοί.

Μιλώντας στο MEGA, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε: «Χθες το απόγευμα, το μεσημέρι, από την παθολογική κλινική από μπαλκόνι θαλάμου ακούστηκαν τρεις κρότοι που έμοιαζαν με πυροβολισμό, αμέσως παρότι οι νοσηλεύτριες είχαν να διαχειριστούν το θάνατο μιας νέας γυναίκας, δεν βρήκαν τίποτα και δεν προσδιορίστηκε από πού προήλθε ο κρότος.

Ενημέρωσαν τους προϊσταμένους τους. Η Αστυνομία έφτασε 2 ώρες μετά και έπειτα από καταγγελία συνοδού. Συνοδός ασθενούς πήρε και κατήγγειλε ότι υπήρξαν τρεις πυροβολισμοί. Το περιστατικό συνέβη 15:30 ώρα η αστυνομία έφτασε 18:00.

Γίνεται έρευνα από την Αστυνομία, ακόμα δεν έχει εντοπιστεί τι ακριβώς έχει γίνει. Στο Αίγιο είχαμε πριν ένα χρόνο τον τραυματισμό τραυματιοφορέα. Αγριεύουν τα πράγματα. Χρειάζεται φύλαξη στα νοσοκομεία και γρήγορη επέμβαση της αστυνομίας».