Ασυνείδητοι στην Εύβοια  έδεσαν και παράτησαν τον σκύλο τους μέσα στο αυτοκίνητο για ώρες για να κάνουν με την ησυχία τους μπάνιο στη θάλασσα.

Το αδιανόητο περιστατικό έγινε σύμφωνα με το evima.gr χθες το απόγευμα (24.08.2024) στην παραλία Αλμυρίχι της νότιας Εύβοιας, όταν δύο ηλικιωμένοι παρατήρησαν τον σκύλο τους με φίμωτρο μέσα στο αυτοκίνητο και πήγαν στη θάλασσα.

Κάτοικοι και τουρίστες όταν συνειδητοποίησαν αυτό που συνέβαινε, έτρεξαν και έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου για να απελευθερώσουν τον σκύλο.

Στα πλάνα που δημοσίευσε το evima.gr, φαίνονται οι ιδιοκτήτες του ζώου να τσακώνονται με μία κυρία που τραβάει το βίντεο. Την ίδια στιγμή προσπαθούν να σηκώσουν τον σκύλο που κλαίει επειδή κρέμεται από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα που τραβούσε το βίντεο ανέφερε πως το σκυλί βασανιζόταν για ώρες, μάλιστα είπε πως κινδύνευσε να πεθάνει από θερμοπληξία καθώς ήταν για ώρες χωρίς φαγητό και χωρίς νερό.

Όταν οι ιδιοκτήτες του αντιλήφθηκαν το περιστατικό έφτασαν στο σημείο και ήταν άκρως επιθετικοί και προκλητικοί με τον κόσμο που βρισκόταν εκεί.

Παράλληλα, κατατέθηκε μήνυση από τον πρόεδρο του φιλοζωικού σωματείου της Ερέτριας Μπάμπη Βιορρε και από μια εκπαιδεύτρια σκύλων, η οποία ακούγεται στο βίντεο και είναι αυτόπτης μάρτυρας.

Από την πλευρά του το ηλικιωμένο ζευγάρι κατέθεσε μήνυση στο Α. Τ. Καρύστου για φθορά στα τζάμια του αυτοκινήτου και όπως ανέφεραν στην αστυνομία τρόμαξε το ζώο το οποίο είχαν μέσα στο αυτοκίνητο.