Σε κλίμα οδύνης έγιναν οι κηδείες των τριών νεαρών που «έσβησαν» στην άσφαλτο κατά τη διάρκεια του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης (ΒΟΑΚ), στο ύψος του Γαλατά.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 20χρονο Θοδωρή, τον 19χρονο Νίκο και τον 15χρονο Αλέξανδρο, σύμφωνα με το cretapost.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου απηύθυναν το ύστατο χαίρε στον 20χρονο Θοδωρή Τζανιδάκη στον Ιερό Ναό Μιχαήλ Αρχαγγέλου στις Μουρνιές στις 11:30 το πρωί.

Λίγη ώρα αργότερα, στις 3 το μεσημέρι, αποχαιρέτησαν τον 15χρονο Αλέξανδρο Συμιανάκη από τον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στα Λενταριανά.

Τέλος, το τελευταίο αντίο είπαν στον 19χρονο Νίκο στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών.

Η σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου αγοριού

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του 19χρονου Νίκου που έχασε τη ζωή του μαζί με τους φίλους του. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook αποχαιρετά τον γιο της με ένα σπαρακτικό μήνυμα:

«Όταν σε έφερα στο κόσμο ομόρφυνε η ζωή μου. Όσο μεγάλωνες έβλεπα ότι η ομορφιά ήσουν εσύ, τα πειράγματα σου, οι βλακείες σου, το χαμόγελό σου, τα νεύρα σου, αλλά πάντα ερχόσουν και με έπαιρνες αγκαλιά και μου έλεγες: “Ηρέμησε, μάνα, εγώ είμαι εδώ. Ό,τι θες από μένα. Θα είμαι δίπλα σου εγώ. Μια μέρα πριν φύγεις από την αγκαλιά μου, μου είπες: “Την Παρασκευή θα δουλέψω και μετά θα φύγω διακοπές, χωρίς να ξέρει κανείς πού πάω” – έτσι και το έκανες. Πήγες εκεί που δεν μπορώ να έρθω, αλλά να ξέρεις κάτι: εγώ θα έρθω και ας μην μου πεις πού είσαι, γιατί μια μάνα παντού ξέρει πού είναι το παιδί της. Ετοιμάσου να με πάρεις αγκαλιά, γιατί θα έρθω».

«Μάχη» για τη ζωή της δίνει η 22χρονη

«Μάχη» για τη ζωή της δίνει η 22χρονη Μαρία, που επέβαινε μαζί με τους τρεις νέους στο μοιραίο ΙΧ.

Η 22χρονη φέρει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων. Η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.