Εξιτήριο πήρε ο Ελληνοκαναδός που ξυλοκοπήθηκε άγρια σε μπαρ του Ηρακλείου από μια παρέα ντόπιων.

Ο 49χρονος εξαιτίας του ξυλοδαρμού του αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα με την περιφερειακή όραση, καθώς δυσκολεύεται να δει καθαρά όταν στρέφει το βλέμμα του ψηλά. Όπως μεταδίδει το neakriti, ο Ελληνοκαναδός υπεβλήθη και σε μαγνητική τομογραφία, για να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάστασή του και να καθοριστεί η κατάλληλη θεραπεία για την περίπτωσή του.

Εντάλματα σύλληψης για τον ξυλοδαρμό του Ελληνοκαναδού – Διώξεις για κακούργημα στον 31χρονο και τον 32χρονο

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών κατά συναυτουργία και κατά συρροή άσκησε η εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος των δραστών του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού, Μανώλη Κακουλάκη, και της οικογένειάς του, τα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Η δικογραφία της υπόθεσης που σχημάτισε το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Ηρακλείου και μετά την άσκηση της κακουργηματικής δίωξης πέρασε στα χέρια της ανακρίτριας, η οποία προχώρησε στην έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το άγριο περιστατικό συνέβη όταν κατά την έξοδο του Ελληνοκαναδού μαζί με την οικογένειά του σε μπαρ ένας από τους θαμώνες ακούμπησε κατά λάθος το τσιγάρο που κάπνιζε στο χέρι του 49χρονου.

Έπειτα από λίγο αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και είπε στον 49χρονο ότι δεν το είχε καταλάβει. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν ορισμένες κουβέντες, έως ότου μπήκε στο πλάνο ένας τρίτος, εκτός της παρέας των Κρητικών.

Ο καβγάς συνεχίστηκε εκτός του μπαρ, όπου η παρέα των νεαρών ξυλοκόπησε άγρια τον 49χρονο.