Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού 2024 έχουν ξεκινήσει και όλοι είμαστε συντονισμένοι για να δούμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών μας. H Visa σταθερός αρωγός στις προσπάθειές τους, συνεχίζει για τέταρτη δεκαετία να στηρίζει ενεργά τους αθλητές, μέσω της Team Visa.

Η Visa, ένας από τους μακροβιότερους και πιο αξιόπιστους χορηγούς των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, εδώ και τέσσερις δεκαετίες στηρίζει την παγκόσμια αθλητική κοινότητα. Μέσα από την αδιάκοπη υποστήριξή της, η Visa συμβάλλει στο να ζωντανεύουν οι Αγώνες, προσφέροντας στους αθλητές την ευκαιρία να επιτύχουν τα όνειρά τους και να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους σε διεθνές επίπεδο.

Περισσότερο από μια χορηγία

Για έναν αθλητή ή μία αθλήτρια, που εκπροσωπεί τη χώρα του σε διεθνές επίπεδο και απολαμβάνει διακρίσεις, όλη του η καθημερινότητα περιστρέφεται γύρω από το άθλημα του. Από τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι να πέσει για ύπνο, κάθε του στιγμή είναι αφιερωμένη σ’ έναν μοναδικό στόχο: να δουλέψει συστηματικά και αποτελεσματικά για να πετύχει τις αθλητικές του διεκδικήσεις. Μέσα σ΄ αυτό το πλαίσιο, δεν υπάρχει χρόνος για τα βασικά άγχη της ζωής, γι ‘αυτό και οι χορηγίες αποτελούν καταλυτικό παράγοντα για την επιτυχία ενός αθλητή, πέραν της δουλειάς και της προσπάθειάς του, φυσικά.

Η Visa, περήφανος συνεργάτης του Ολυμπιακού Κινήματος από το 1986, αναγνωρίζει τη σημασία των χορηγιών και έχει δεσμευτεί να ενδυναμώνει τους αθλητές και να χτίζει έναν πιο συμπεριληπτικό κόσμο μέσω του αθλητισμού

Σε αυτό το πλαίσιο, η Visa δημιούργησε το πρόγραμμα Team Visa, το οποίο ενσωματώνει αθλητές από όλο τον κόσμο, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα μέσα και υποστήριξη για να αφοσιωθούν απερίσπαστοι στις αθλητικές τους δραστηριότητες. Το Team Visa δεν αποτελεί απλώς έναν χορηγικό μηχανισμό, αλλά μια κοινότητα που ενδυναμώνει τους αθλητές τόσο στον αθλητικό όσο και στον προσωπικό τους βίο.

παπανγκελης

Η Ελληνική Team Visa

Στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, παραπάνω από 60 χώρες εκπροσωπούνται από αθλητές της Team Visa. Πρόκειται για 147 αθλητές, που εκπροσωπούν 40 αθλήματα, συμπεριλαμβανομένων 10 Παραολυμπιακών αθλημάτων. Ανάμεσα τους βρίσκονται και 3 Έλληνες αθλητές, που μας εμπνέουν και μας κάνουν περήφανους κάθε φορά που αγωνίζονται.

Πρόκειται για την άλτρια Κατερίνα Στεφανίδη, τον Επικοντιστή Εμμανουήλ Καραλή και τον παραποδηλάτη Νίκος Παπαγγελή. Αυτοί οι εξαιρετικοί αθλητές εκπροσωπούν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, φέρνοντας μαζί τους την ελπίδα και το πάθος για διάκριση. Η Visa αναγνωρίζει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους, προσφέροντας τους την υποστήριξη που χρειάζονται για να ξεπεράσουν τα όριά τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Οι αθλητές της Team Visa έχουν επιλεχθεί βάσει της προσωπικής τους διαδρομής, των αθλητικών επιτευγμάτων τους, τη συμμετοχή τους στην κοινότητα και τη σύμπλευση τους με τις βασικές αξίες της Visa για την ισότητα, την πρόσβαση και την συμπεριληπτικότητα.

Γνωρίστε τον Εμμανουήλ, την Κατερίνα και τον Νίκο

Ο Εμμανουήλ Καραλής (Επικοντιστής) καθιερώθηκε ως νέος αθλητής, κερδίζοντας μετάλλια σε νεανικά τουρνουά ξανά και ξανά. Λίγο μετά την έναρξη της ανδρικής του καριέρας, ο Εμμανουήλ έκανε το ολυμπιακό του ντεμπούτο στους Θερινούς Αγώνες του Τόκιο 2020. Το βράδυ της Δευτέρας 5/8, ο Εμμανουήλ χάρισε στη χώρα μας το χάλκινο μετάλλιο με τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και μας έκανε όλους περήφανους. Ο «ιπτάμενος», χάλκινος πια Εμμανουήλ Καραλής, όπως τον αποκαλούν πλέον όλοι, χάρισε στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας στη χώρα μας με το 6ο της μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Η Κατερίνα Στεφανίδη (Άλτρια) ξεκίνησε τη διεθνή της καριέρα σε ηλικία 15 ετών, όταν κατέκτησε τον τίτλο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ18 του 2005. Από τότε συνέχισε να ανεβαίνει, αποδεικνύοντας την ικανότητά της στην παγκόσμια σκηνή. Η κορυφαία επίδοση της Στεφανίδη ήρθε το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Σε κάθε βήμα της καριέρας της, η Κατερίνα Στεφανίδη ενσωματώνει την αριστεία και την αποφασιστικότητα. Το ταξίδι της, γεμάτο με αξιοσημείωτες επιτυχίες, συνεχίζει να εμπνέει πολλούς στον κόσμο του αθλητισμού.

στεφανιδη

Η ζωή του Νίκου Παπαγγελή (Παραποδηλάτης) πήρε μια απρόσμενη τροπή όταν διαγνώστηκε με καρκίνο, οδηγώντας σε ακρωτηριασμό του αριστερού του ποδιού. Αντί να τον αποθαρρύνει αυτό το πλήγμα, ο Νίκος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αθλήματα υψηλών επιδόσεων, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του. Ξεκίνησε το ταξίδι του ως αγωνιστικός κολυμβητής, συμμετέχοντας σε έναν αγώνα ανοικτής θαλάσσης 1χλμ στη Βουλιαγμένη, Αθήνα. Ωστόσο, το αληθινό του πάθος βρισκόταν στον κόσμο του παρατριάθλου και της παραποδηλασίας.

Το ταξίδι του στον αθλητισμό ήταν γεμάτο έμπνευση, με κορυφαία στιγμή το 2018 όταν κέρδισε την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Δρόμου Para-Cycling της UCI στο Έμμεν, Ολλανδία. Το μεγαλύτερο όνειρό του είναι να κερδίσει ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Η Visa υποστηρίζει τους αθλητές, ενδυναμώνει τις μικρές επιχειρήσεις, λανσάρει πρωτοποριακές λύσεις πληρωμών, ενώ μέσα από το Visa Olympic Games Park στο The Ellinikon Experience Park έδωσε τη δυνατότητα μικρούς και μεγάλους να ανακαλύψουν τον κόσμο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Συνολικά, η συμμετοχή της Visa στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα του πώς οι ιδιωτικές επιχειρήσεις μπορούν να υποστηρίξουν τον αθλητισμό και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών σε διεθνές επίπεδο. Με την υποστήριξή της, η Visa συνεχίζει να ζωντανεύει τους Αγώνες, εμπνέοντας και ενδυναμώνοντας τους αθλητές να επιδιώξουν το καλύτερο.

Ετοιμαστείτε για επιδόσεις που θα σας κρατήσουν στην άκρη της θέσης σας, καθώς αυτοί οι παγκόσμιας κλάσης αθλητές στοχεύουν να επιτύχουν προσωπικά ρεκόρ και να κερδίσουν μετάλλια.

Γνωρίστε όλους τους αθλητές της Team Visa εδώ.