Σε ηλικία 47 ετών πέθανε ένας γιατρός στη Λάρισα που είχε πάθει εγκεφαλικό κατά τη διάρκεια εφημερίας του την περασμένη Πρωτομαγιά.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, πρόκειται για τον νεφρολόγο Χρήστο Καβλακούδη που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Έδεσσας, κατά τη διάρκεια εφημερίας του την περασμένη Πρωτομαγιά.

Το Σωματείο Εργαζομένων Ο.Μ. Έδεσσας αποχαιρέτησε τον Χρήστο Καβλακούδη με το εξής μήνυμα:

«Στον αγαπημένο μας συνάδελφο ιατρό Χρήστο Καβλακούδη που ο πρόωρος θάνατός του μας γέμισε θλίψη Είναι στιγμές, όπως ετούτη, που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματά μας μόλις πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό σου. Η ιατρική και νοσηλευτική οικογένεια πλέον είναι φτωχότερη, γιατί δεν ήσουν μόνο εξαιρετικός επιστήμονας, αλλά άριστος και υπέροχος συνάδελφος, ιδιαίτερα αγαπητός, όχι μόνο σε εμάς, αλλά και στους ασθενείς σου, καλοσυνάτος, χαμογελαστός, μετρημένος, ευσυνείδητος και συνεπής στο λειτούργημά σου. Η ευαισθησία σου συμβάδιζε πάντα με μια απίστευτη γενναιότητα και ένα απαράμιλλο ήθος. Αγαπημένε μας Χρήστο, κατάφερες κάτι πολύ σημαντικό. Να κερδίσεις την αγάπη και τον σεβασμό μας και να μείνεις για πάντα στη μνήμη μας. Καλό ταξίδι στον κόσμο των Αγγέλων».

Ο Χρήστος Καβλακούδης, που με ιώβεια υπομονή κατά φερε πριν χρόνια να αντεπεξέλθει σκληρού δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη στον δρόμο Αγιόκαμπος – Αγιά, αφήνει πίσω τη σύζυγό του Άννα, δύο ανήλικα παιδιά, τους γονείς του Γιάννη και Ελένη και την αδελφή του Αικατερίνη με την οικογένειά της. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Δευτέρα 8 Ιουλίου, στις 3:30 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Λουκά Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης.