Τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 7 Ιουλίου στην οδό Γιαγκοπούλου, στο Άργος Ορεστικό, με ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα νεαρής ηλικίας.

Σύμφωνα με το ditikostipos.gr, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες ο οδηγός του ΙΧ επιβατικού, που κινούνταν επί της οδού Γιαγκοπούλου με κατεύθυνση το κέντρο του Άργους Ορεστικού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά σε τσιμεντένια κολώνα ηλεκτροφωτισμού.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, στο αυτοκίνητο επέβαιναν, τρία άτομα νεαρής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά, με τον οδηγό να δέχεται τα περισσότερα τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα προσωπικό του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άργους Ορεστικού για να απεγκλωβίσει τους νεαρούς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τέλος, από τα πρώτα λεπτά επίσης στο συμβάν βρέθηκαν και αστυνομικοί του Τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, Άργους Ορεστικού, οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια κάτω από τα οποία σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα αλλά και να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων στην περιοχή.