Μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι εικόνες του ξυλοδαρμού και της παράσυρσης του τέως δημάρχου Ραφήνας, Βαγγέλη Μπουρνού, το περιβάλλον του οδηγού, ο οποίος μετά το επεισόδιο διέφυγε από το σημείο, δίνει τη δική του εκδοχή για τα γεγονότα.

«Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο άλλος οδηγός κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στη μέση του δρόμου και ο οδηγός φρέναρε και τον απέφυγε. Ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από δεξιά που δεν χωρούσε τίποτα ούτε αυτός χωρούσε. Αυτός ήταν σε έναν πανικό από πριν», αναφέρεται από ανθρώπους του περιβάλλοντος του οδηγού στην εκπομπή «Live News».

«Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του, οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το “Ν” και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ένας άλλος κύριος άρχισαν να τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένειά του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσαν εκ του περιβάλλοντος του οδηγού.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα. Σταματάς, λες “συγγνώμη”, κάνεις τη δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση, αλλά η συμπεριφορά του δημάρχου δεν ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει τη νομική οδό», κατέληξαν.