Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ο Θανάσης Κωνσταντίνου ύστερα από την έκρηξη στο εργοστάσιο παραγωγής πίσσας στη Λεπενού Αγρινίου. Ο 52χρονος άντρας πριν από ενάμιση χρόνο έχασε τη γυναίκα του από ασθένεια και μεγάλωνε μόνος του το παιδί του.

Συγκλονισμένη η μητέρα του άτυχου Θανάση Κωνσταντίνου δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε τον γιο της από τη μια στιγμή στην άλλη. Χθες το απόγευμα ήταν η τελευταία φορά που συναντήθηκαν. Ο 52χρονος έφυγε από το Μενίδι για να επιστρέψει στο Αγρίνιο καθώς εργαζόταν στο εργοτάξιο στη Λεπενού.

«Έκανε έκρηξη και βγήκε έξω να δει τι γίνεται και εκεί εγκλωβίστηκε. Η γυναίκα του είχε πεθάνει πριν ενάμιση χρόνο. Τώρα πέθανε και αυτός. Το παιδί του σπουδάζε στη Λάρισα. Τώρα πρέπει να το φέρουμε στην Αθήνα να μην είναι μόνο του. Ούτε μάνα, ούτε πατέρας», δήλωσε στο STAR η μητέρα του άτυχου άνδρα.

Πού στρέφονται οι έρευνες για τη φονική έκρηξη

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τι ήταν αυτό που προκάλεσε την έκρηξη. Όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες στρέφονται σε μηχάνημα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν για καιρό αχρησιμοποιήτο. 

Το σενάριο να μην είχε συντηρηθεί σωστά είναι κάτι που απασχολεί τις αρχές οι οποίες προσπαθούν να ρίξουν φως στην υπόθεση μέσα από τις καταθέσεις των εργαζομένων.