Χαμός γίνεται σήμερα στις παραλίες της Αττικής, καθώς οι Αθηναίοι εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών κατευθύνθηκαν στις κοντινές παραλίες για μια δροσιστική βουτιά.

Πολλοί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα και στη συνέχεια πήραν τον δρόμο για την παραλία, ενώ άλλοι προτίμησαν τη βουτιά και στη συνέχεια θα πάνε στα εκλογικά κέντρα για να μπουν στο παραβάν.

Ωστόσο, είναι και αρκετοί που δεν θα συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές και θα κάτσουν έως αργά στην παραλία, επιλέγοντας να ενημερωθούν για τα εκλογικά αποτελέσματα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ένας εκ των λουόμενων σε παραλία της Αττικής «έκλεψε» την παράσταση, καθώς αποφάσισε να το ρίξει στο… τάβλι, αντί να μπει στην κάλπη.

«Καλημέρα. Παίζουμε τάβλι, αυτό είναι φεύγα. Δεν θα πάω να ψηφίσω, πες μου για ποιον λόγο να πάω; Αν θέλουν, ας έρθουν να ψηφίσω εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μια χαρά είναι ο καιρός σήμερα. Δεν πήγα να ψηφίσω. Ήρθα να καθαρίσω το μυαλό μου για να δω τι θα ψηφίσω. Πρώτα μπανάκι, καθαρό μυαλουδάκι και σωστή ψήφο», ανέφερε ένας ακόμη κύριος μεταξύ σοβαρού και αστείου.