Επώνυμες καταγγελίες για μπούλινγκ στο σχολείο από συμμαθητές της Νικολέτας, έχουν φτάσει στην αστυνομία, για τη 17χρονη που βρέθηκε στο κενό πέφτοντας από γέφυρα στην Κρήτη.

«Έχουν υπάρξει καταγγελίες στις οποίες γίνεται λόγος για λεκτικό bullying στο σχολείο που μπορεί να επηρέασε την ψυχολογία της» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ποινικολόγος, Μάνος Δρακωνάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Δύο στις 10» της ΕΡΤ.

«Ανοίγουν στόματα…» είπε και αποκάλυψε ότι η αστυνομία και η αρμόδια Εισαγγελία λαμβάνει καταθέσεις προς διερεύνηση καταγγελιών για περιπτώσεις μπούλινγκ και όχι μόνο.

«Έχουν προηγηθεί τέρατα από άτομα που ήταν στον κύκλο της 17χρονης…»  υποστηρίζει ο κ. Δρακωνάκης ο οποίος επεσήμανε ότι η ιατροδικαστική έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ πλέον διερευνάται μήπως το λεκτικό μπούλινγκ την είχε οδηγήσει να έχει προβλήματα και ενδέχεται κάποια επεισόδια να την επηρέασαν τόσο πολύ που να οδηγήθηκε σε αυτοκτονία.

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές, σε τέτοιες υποθέσεις, που βοηθούν να πέσει φως στο μυστήριο.

«Έχουμε ένα παζλ που πρέπει να ενωθεί για να δοθούν απαντήσεις στην οικογένεια που θρηνεί για τον χαμό της 17χρονης Νικολέτας» σημείωσε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θάνατο της νεαρής, προκλήθηκε οργή στο νησί της Κρήτης -και όχι μόνο- καθώς υπήρξε άρνηση από πλευράς της Μητρόπολης να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της.