«Κρουαζιέρα θα σε πάω, Mύκονο και Σαντορίνη, σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι» έτσι λέει το τραγούδι, έτσι λέω και εγώ στη σύζυγο μου όταν με ρωτάει, που θα πάμε φέτος διακοπές.

Όταν μετά με κατηγορεί ότι την τρολάρω, δεν έχει και εντελώς άδικο.

Αρχικά «σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι» δε θα πάμε, διότι θα έχουμε και τα παιδιά μαζί. Δεύτερον, «Mύκονο και Σαντορίνη» κάπως δύσκολο, διότι το budget μας δεν είναι για τέτοια νησιά. Και με τα τελευταία έξοδα που μας έτυχαν δεν μας βλέπω να βγαίνουμε εκτός Αθηνών.

Βλέπετε, πέρα από τα πάγια έξοδα προέκυψαν και κάτι επιπλέον αναποδιές και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μόλις έλαβα και email ότι λήγει η ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Χωρίς αμάξι δεν πας πουθενά, οπότε στο δίλημμα, ασφάλεια ή διακοπές, η απάντηση είναι αυτονόητη.

Τουλάχιστον έτσι φαινόταν μέχρι τώρα, διότι μία ανατροπή της τελευταίας στιγμής θα μας επιτρέψει και την ασφάλεια να πληρώσουμε και διακοπές να πάμε.

Αυτοκίνητο με βαλίτσες στο πορτ μπαγκαζ στην παραλία

Η ανατροπή ακούει στο όνομα FlexiPay, την υπηρεσία ευέλικτης πληρωμής της ετήσιας ασφάλειας αυτοκινήτου σε 12 δόσεις με τη χρεωστική σου, χωρίς πιστωτική, χωρίς δάνειο και χωρίς δεσμεύσεις!

Πρόκειται για τον πιο εύκολο και βολικό τρόπο να πληρώνεις την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου και θα τον βρεις μόνο στην Hellas Direct.

Στην ουσία αγοράζεις 12μηνη ασφάλεια αυτοκινήτου συνδυάζοντάς το όφελος έως 40% της ετήσιας ασφάλειας με εξόφληση σε δόσεις με χρεωστική. Με την αγορά λαμβάνεις το 12μηνο πλάνο δόσεων, οπότε ξέρεις από την αρχή τι πληρώνεις και πότε. Τα ασφαλιστήρια ανανεώνονται αυτόματα και εξοφλούνται κάθε μήνα μέσω πάγιας εντολής. Επιπλέον, οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις ακυρώνεις το συμβόλαιο σου χωρίς καμία επιβάρυνση.

Με απλά λόγια, δεν είναι δάνειο και δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Γι’ αυτό και η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή:

  1. δίνεις τα στοιχεία του αυτοκινήτου σου
  2. Επιλέγεις 12μηνη διάρκεια
  3. Συμπληρώνεις τα στοιχεία σου
  4. Επιλέγεις τις δόσεις με χρεωστική

Αυτό ήταν!

Αυτοκίνητο στο δρόμο

Οπότε τώρα όλοι τραγουδάμε στο σπίτι, αφού και οι οικογενειακές διακοπές μας θα πραγματοποιηθούν και οι υποχρεώσεις του αυτοκινήτου θα εξοφληθούν.

Χάρις στην Hellas Direct η υποχρέωση της ασφάλειας μετατρέπεται σε επιλογή, καθώς ο καθένας από εμάς μπορεί να τη διαμορφώσει ανάλογα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες του.

Εσείς πού θα πάτε διακοπές;