«Δεν θα κάνω πίσω πουθενά. Είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω τις συγκρούσεις για το καλό του τόπου μου» δηλώνει στο newsbeast.gr ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Ο κ. Γκλέτσος παρά την παραπομπή που του έγινε λέει: «Θα συνεχίσω να είμαι μπροστά και να υπερασπίζομαι το δίκιο για τους πολίτες».

Μάλιστα, ο δήμαρχος της Στυλίδας άνοιξε και σήμερα το πρωί τις πλαϊνές μπάρες πριν και μετά τα διόδια Πελασγίας για να περνούν οι οδηγοί του χωριού ελεύθερα χωρίς να είναι αναγκασμένοι να πληρώνουν 2,6 ευρώ για τα διόδια. Η εταιρεία τοποθέτησε ξανά τα στηθαία αλλά εμείς τα βγάλαμε πάλι σήμερα. Πιστεύω όμως ότι σύντομα θα υπάρξει λύση. Το πρόβλημα είναι με το Δημόσιο. Δεν είναι θέμα της εταιρείας. Και πρέπει επιτέλους στους κατοίκους να επιτρέπεται η χρήση των καρτών που έχουν» τονίζει.

Για να συνεχίσει: «Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας και θα κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας».

Πάντως, ο κ. Γκλέτσος ξεκαθαρίζει ότι εκτός από το θέμα των διοδίων έχει και άλλα θέματα που θα τεθούν στο μικροσκόπιο του δήμου πολύ σύντομα, όπως για παράδειγμα το ζήτημα με το αγροτικό.

Αλλά σημειώνει για τις πρόσφατες επεμβάσεις του ότι «με ώθησε η ανάγκη των ανθρώπων που πρέπει να πάνε στη δουλειά τους. Να μαζέψουν τις ελιές τους. Και οι ηλικιωμένοι να πάνε στο Κέντρο Υγείας. Και ο κόσμος να κινηθεί όπως προβλέπει το Σύνταγμα και όπως προβλέπουν οι συμβάσεις που έκαναν τα διόδια με το Δημόσιο να υπάρχουν παράπλευροι δρόμοι.