Τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο νοσοκομείο της Νίκαιας περιέγραψε το πρωί της Πέμπτης (5/10) η παθολόγος Όλγα Κοσμοπούλου. Όπως εξήγησε «βρέθηκε μία φωλιά από σφήκες μέσα σε έναν θάλαμο» και τόνισε πως «ασθενείς, συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές είναι συνωστισμένοι σε άθλιους χώρους».

«Το νοσοκομείο της Νίκαιας είναι πάρα πολύ παλιό» είπε το πρωί της Πέμπτης (5/10) μιλώντας στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» η παθολόγος – πρόεδρος της επιτροπής Λοιμώξεων του νοσοκομείο Νίκαιας, Όλγα Κοσμοπούλου.

«Τα κρεβάτια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο»

«Ο πρώτος όροφος όπου είναι οι παθολογικές κλινικές είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από πού να αρχίσει και πού να τελειώσει» σημείωσε εξηγώντας πως δεν υπάρχουν τουαλέτες μέσα στους θαλάμους.

«Τα κρεβάτια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο. Ασθενείς, συγγενείς, γιατροί και νοσηλευτές είναι συνωστισμένοι σε άθλιους χώρους» δήλωσε η Όλγα Κοσμοπούλου.

«Στον πρώτο όροφο επειδή είναι η περιοχή τέτοια έχει έτσι και αλλιώς σε μόνιμη βάση πάρα πολλά κουνούπια. Όντως χτες βρέθηκε μία φωλιά από σφήκες μέσα σε έναν θάλαμο. Φυσικά ο θάλαμος άδειασε. Δεν νομίζω ότι τσίμπησαν ασθενείς» επεσήμανε η παθολόγος.