Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της πόλης των Τρικάλων προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω πλημμυρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη εξαιτίας της κακοαιρίας Daniel που πλήττει την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην πόλη των Τρικάλων απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». Το ίδιο μήνυμα έστειλε το 112 και στους κατοίκους της Πύλης Τρικάλων.

Στο μεταξύ, στην Πύλη τα ορμητικά νερά του Πορταϊκού ποταμού παρέσυραν και την παλιά γέφυρα του Αγίου Βησσαρίωνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα trikalavoice.gr.

Η γέφυρα είχε μετατραπεί σε πεζοπορική διαδρομή την τελευταία 10ετία και ένωνε την Πύλη με τον οικισμό της Πόρτας Παναγιάς ο οποίος εκκενώθηκε

Μήνυμα εκκένωσης της Νομής

Επιπλέον, από το 112 εστάλη και μήνυμα στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων και πιο συγκεκριμένα σ’ αυτούς της Νομής για να απομακρυνθούν προς την πόλη των Τρικάλων.

«Αν βρίσκεστε στην Νομή Τρικάλων απομακρυνθείτε προς Τρίκαλα λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», ανέφερε χαρακτηριστικά.