Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
1 φλιτζάνι τσαγιού ζωμός κότας
1/4 κουταλιά του γλυκού κανέλα
3-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι φρέσκο
4 στήθη κοτόπουλου
1 φλιτζάνι λευκό κρασί
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Σε ξύλο κοπής κόβουμε τα στήθη του κοτόπουλου σε φέτες περίπου ενός εκατοστού και αλατοπιπερώνουμε.
Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα φιλέτα. Τα σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Σβήνουμε με το λευκό κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ. Προσθέτουμε το ζωμό κότας και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε δυνατή φωτιά μέχρι να εξατμιστούν τα μισά υγρά.
Βάζουμε τη κανέλα και ανακατεύουμε.